13 Ocak 2016 Çarşamba

Kérastase, Résistance Thérapiste ile Saçlara İkinci bir hayat veriyor

50 yılı aşkın süredir, tüm dünyadaki Kérastase saç stilistleri, saçlarına yaptırdıkları işlemleri suçluluk derecesine gelecek düzeye taşıyan kadınların en büyük sırdaşları oldular.
 
Kérastase 1995’te kadınların saçlarına daha iyi bakım yapabilmesi ve saçlarını onarabilmesi için Résistance serisini yarattı. 20 yıl sonra, bu efsaneleşmiş markanın altında hayat bulan Résistance Thérapiste çok yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçları hedefliyor. Üst düzey saç bakım ritüelini sunmak için saç yapısı üzerine yapılan ileri araştırmalar, tarihi bir bitkinin gücü ile yeni bir saç ritüeli yaratıyor; yenilikçi, olağanüstü, duyulara hitap eden özel bir formül… L’Oréal İleri Araştırma uzmanları ve saç stilistleri tarafından geliştirilen bu formül ile Kérastase, kadınları hasar görmüş saçlarının tamamen yenilendiğini ve yeniden hayata döndüğünü hayal etmeye davet ediyor.
 
Thérapiste hayal gücünün bir adım ötesine geçiyor ve “onarıcı” fikrine odaklanarak ayrıcalıklı dijital bir mini dizinin geliştirilmesine ilham veriyor. Bu mini dizide, ince ve sıradışı bir tonda, kadınlar saç travmalarını ve bağımlılıklarını terapistlerine anlatırken tasvir ediliyorlar.

 
SAÇLARIN GÜZELLİĞİ, ARZULARLA SUÇLULUK HİSSİ ARASINDA: BİR PARADOKSUN TEMELİ
 
Sofistike saç bakım stratejileri asi saçları dizginlemek, arzulanan stili yaratmak, ışıltı ve rengi artırmak için tasarlandı.
 
Şekillendirici aletler, düzleştiriciler, maşalar, kimyasal işlemler, farklı renk tonları deneme arzusu memnuniyet verici sonuçlar yaratabilir, iyi görünüm hissi anında ruhunuza işler. Bu işlemler zamanla kadınların zihninde bağımlılık yaratır…
 
Sürekli yapılan işlemler zamanla saçların canlılığını yitirmesine sebep olur, geride kuru ve cansız bir his bırakır. Çok yıpranmış, aşırı işlem görmüş saçlar pişmanlık duygusu ile suçluluk hissini açığa çıkarır.
 
Peki bu durum kadınların arzu ve suçluluk arasında sıkışmış karşı konulmaz güzellik hayallerinden vazgeçmeleri gerektiğini gösterir mi?
 
SAÇ TELLERİNİ ONARMAK VE YENİDEN YAPILANDIRMAK İÇİN
DOĞA BİLİMLE YÜCELTİLİYOR
 
L’Oréal İleri Araştırmaları, saç yapısının %50’sini oluşturan, saç yapısındaki öncü bileşen KAP’ı (Keratinler Arası Proteinler) keşfetti.
KAP keratinleri birbirine bağlayan mikro-proteinlerdir.
Saç yıprandığında, KAP yok olur ve saç yapısı temelden zarar görür.


 

 
ÇOK YIPRANMIŞ, AŞIRI İŞLEM GÖRMÜŞ SAÇLAR İÇİN
 
Yeni Thérapiste Serisi’nin olağanüstü formülü, Fibra-KAPTM ile Resurrection SAP birleşiminden oluşuyor. Fibra-KAPTM içerdiği 6 Amino-Asit, Buğday Proteini ve SP 94 sayesinde KAP kaybını telafi etmeye yardımcı olur.
Resurrection SAP, mucizevi Myrothamnus Flabellifolia bitkisinin özünü içerir. Çok nadir bulunan bu bitki türü yıllarca süren kuraklık sonrasında bile canlılığını korur ve su ile buluştuktan kısa bir süre sonra tamamen canlanma özelliğine sahiptir.

*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...