2 Ağustos 2017 Çarşamba

Lytess Tayt


Fazla kilolarını yok ederken kolaylık arayanlar için Lytess markası ideal bir çözüm sunuyor. Spor yapmaya zamanı olmayanlar, doğum kilolarını atmak isteyenler ya da obezite sorunuyla baş etmeye çalışanlar için basit ama etkili yöntemlerle hedefe ulaşmak mümkün. 

Neden Lytess?
İnceltme etkisine sahip ürünler geliştiren Lytess tayt, bu etkiyi malzemenin kendi özelliğine bağlı olarak sağlar. Yağ dokularına etki ederek fazlalıkların aşamalı biçimde vücuttan atılmasına yardım eder. Kozmotekstil kategorisindeki bu ürünlerde mikro kapsüllerden yararlanılır. Bu kapsüller cm2 başına milyonlarca adettir ve sizin hareketinizle beraber aktifleşir.

Lytess 10 Günde İnceltici Fuzo Pantolon Tayt
Yüksek performanslı bir ürün olan 10 Günde İnceltici Fuzo Pantolon Tayt fazla kiloları hızlı bir şekilde atmak isteyenlere yönelik olarak geliştirilmiştir. Üründe çeşitli boyutlarda yer alan mikro kapsüller zayıflamaya yardım eder. Vücuttaki hareket ve enerjiyle bu kapsüller harekete geçer ve yağların erimesine katkı sağlar. Ancak bu kapsüllerin etkisini kaybetme riski olduğundan doğru yıkama yapmak kritik öneme sahiptir. 20 yıkamaya kadar etkisi olan mikro kapsüller doğru kullanımla erkenden işe yaramaz hale getirilmemelidir.
  1. Tayt paraben içermez, alerji tetikleyen herhangi bir madde bulundurmaz.
  2. Etkisini aktif kombinasyonlar sayesinde çoğaltır.
  3. Vücuttaki yağların yakılmasını hızlandıran forskolin ve kafein maddesi barındırır.
  4. Gingko biloba ve tavşanmemesi otu içerir. Bu içerikler akılan ve parçalanan yağların vücuttan kolayca atılmasını sağlar.
  5. Karabuğday ekstresi sıchuan biberi, shea yağı içerikleri ile yağların yeniden depolanması engellenir.
  6. Lytess Hızlı İnceltici Etkili Tayt nem dengesini koruyan etki gösterir.
  7. Taytın üretim aşamasında petek doku tekniği kullanılmış ve bu şekilde örme işlemi gerçekleşmiştir. Bu teknik, cildin sıkılmadan incelmesine katkı sağlar. Rahatsızlık hissi vermeden yağların giderilmesini sağlar.
  8. Üründen en iyi sonucun alınması için gün içinde en az 8 saat giyilmesi gerekir. Doğru kullanım ve temizlikle 10 gün içinde etkisini gösterecektir.
  9. Kıyafetlerin içine giyilen ürün, ayrıca tayt olarak da kullanıma uygundur. Tasarımı dışarıda kullanım için sorun yaratmaz.
  10. Temizliğinde yumuşatıcı kullanmadan 30 derecede ve sıkma yapılmadan yıkama olması gerekir. Ürün kurutma makinesine atılmamalıdır.
Lytess Slimming Bioceramic Legging
Bacaklarda bölgesel sorun yaşayanlar için üretilmiş bir üründür. Slimming Bioceramic Legging, içerisinde forskolin ve kafein içerir. Bu iki madde, inceltme süresinin hızlanmasını sağlar. Yağların parçalanmasını ve yakılmasına destek verir. Gingko biloba ve tavşanmemesi otu içerikleriyle yağların yeniden gözeneklerde depolanmasını önler. Üretiminde özel bir teknik kullanılmıştır. Bu sayede herhangi bir zararı olmadan kullanım sağlar. İleri dokuma teknolojisi ve kozmetiğin birlikte kullanımı olan ürün, beden hareketleri ile aktif olan mikro kapsüller içerir. Bu kapsüller cilde etki eder ve bu durum dermo-tekstil alanında inovatif bir yaklaşım anlamına gelmektedir. Özel bir polimer ile kaplanan aktif bileşenler mikro kapsülleri oluşturur ve 2 milyon civarı kapsül 1 cm’lik alanda yoğun biçimde yerleştirilmiştir.
Lytess Slimming Bioceramic Legging, 26 özel kozmetik formül içeriğine sahiptir. %100  yoğunlaştırılmış aktif içerikli olması hedeflenen alanlarda baskı yaratması ve masaj etkisi ile dış etkilere karşı başarılı sonuçlar alınmasında etkilidir. Üründen en iyi sonucun alınması için 18 gün boyunca günde 8 saat giyilmesi gerekir. Uzun saatler kullanım sırasında herhangi bir rahatsızlık hissi vermez. İkinci ten özelliğine sahiptir. Bunun dışında ürünü temizlerken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. 30 derece kısa programda, sıkma olmadan temizlenmelidir. Taytın özelliğini kaybetmemesi için ütülenmemeli, elde yıkanmamalı, yumuşatıcı benzeri maddeler kullanılmamalıdır.

Lytess Tayt Nereden Alınır?
Satın almak istediğiniz Lytess inceltici taytlar https://www.narecza.com/lytess adresinden bulunabilir. Site üzerinde kampanyalı ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...