25 Mart 2016 Cuma

Kahvaltı Mekanı: Tereci Gıda

Herkese merhaba

Yine bir cuma günü, haftasonu hava güzel olacak, nerede kahvaltı etsek diye düşünmeye başladık değil mi? 

Uzun zamandır gitmediğimiz Tereci Gıda'ya geçenlerde gittik ve neden uzun süredir gitmediğimizi tekrar hatırlamış olduk. Yüksek fiyat politikaları!

Tereci Gıda aslında Karşıyaka tarafında 4-5 şubesi bulunan, içinde yok yok olan bir mandıra. Mavişehir şubesinde kahvaltı hizmeti de veriyor. Mavişehir dediysem Koçtaş'a yakın. Çok güzel otantik bir mekan yapmışlar. Biz çok erken gittiğimiz için dışardaki localarda oturmadık, içerisini tercih ettik.


Mandıra kısmından istediklerimizi sipariş ettik. ayrıca börekleri de güzel oluyormuş ama bizim o sırada hemen bişeyler yiyip, kalkmamız gerekiyordu.


Herşey çok lezzetliydi, bir de menemen söyledik. fakat normalde menemeni soğanlı yapıyorlarmış, biz soğansız istedik ama yine de tadı geliyordu, hoşumuza gitmedi.

Ayrıca pişi ve simit ikramları da, biz kahvaltımızı yaparken geldi.


Bu gördükleriniz, 3 ajda bardağı çay ve 2 bardak portakal suyuna 70 TL verdik! Bir de 2 tane suyun parasını da almışlar ki bu uygulamayı hiç sevmiyorum, su ikram olmalı!

Yine bu şekilde hemen yiyip kalkmamız gerekirse belki yine gidebiliriz ama bu fiyatlarla tercih edeceğimiz bir mekan olmaz bizim için.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın. Mutlu haftasonları!

Diğer Kahvaltı Mekanı Tavsiyelerim için:

Çakır Dede Kasr-ı
Şirincan
Denizpark
Morisi
Ali Kaptan
Tuzu Biberi
Leman Kültür
Köyüm Bahçe
Şamdan
Gizli Bahçe
Temizmandıra
Altınoluk Mandırası (Tavsiye etmiyorum)

8 yorum:

  1. lezzetli görünüyor kişi başı 35 de fena bir fiyat değil aslında :-))tabi ben buraya göre düşünüyorum :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lezzetli ama çeşit olarak çok az iremcim. Hep fiyatlarıyla yazıyorum ki merak edenler varsa, bi frikik sahibi olsunlar. İstanbul'da serpme kahvaltı 2 kişilik ne civarlarda?

      Sil
  2. mekan ve sofra güzel görünüyor nezih temiz bir yer fiyatlarıda ona göre yapmışlardır :) çoğu yer pahalı gerçekten :) sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buranın özelliği, nerenin neyi meşhursa o ürün var. Bu da fiyatları katlıyor

      Sil
  3. Canım eğer sadece bu gördüğüm kahvaltılıklar varsa fiyatı yüksekmiş. İstanbul'da fiyatlar çok değişken ama mesela 2 kişi 55TLye gittiğimi bir kahvaltıcı var. Serpme ama yok yok, masa da yer kalmıyor desem yeri. Bazen biz de değişik yerler deneyelim diye böyle şeyler yaşıyoruz sonra bildiğimiz yerlere geri dönüyoruz. Afiyet olsun bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hem gözüm hem karnım doysun istiyorum. Gerçekten çok pahalı. Biz 2 kişi pideciye gidip 50₺ ödüyoruz mesela, sadece bunlar 70₺ çok :/

      Sil
  4. Fiyatlar birazcık yüksek gibi ama hersey nefis gorunuyor canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menemen dışında çok güzeldi pericim ^.^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...