12 Mayıs 2017 Cuma

Yves Rocher Anneler Günü İndirimi

Herkese merhaba

Yves Rocher, ürünlerinin  içeriğinde kullanılan bitkilerin çok büyük bir bölümünü kendi üreten bir şirket. Bu özelliğinden dolayı bir çok firmanın önüne geçiyor biz kozmetik severlerin gözünde.

Mağazalarda mis gibi banyo ürünlerinden, renkli kozmetiğe, erkek bakım ürünlerinden  saç ürünlerine, parfümlerden cilt bakımına bir çok ürünü bulabiliyoruz. Yves Rocher'in  bir çok yerde mağazasının bulunmasının yanı sıra, internetten de güvenli bir şekilde alışveriş yapılabilen bir sitesi var.

Bu sene 4-14 Mayıs'ta anneler günü için özel bir kampanya yapılmış ve cilt bakımı, parfüm ve makyaj ürünlerinde tam %30 indirim yapılıyor.

Beni uzun zamandır takip edenler bilirler, Yves Rocher parfümlerini özellikle de Evidence'i çok severim. Çiçeksi ve hafif odunsu bir koku olan Evidence'i koklamaya doyamıyorum. Özellikle deodorantı ile birlikte kullanınca kalıcılığı büyük ölçüde artıyor. 



Hamileliğim boyunca da tertemiz içerikli deodorantını gönül rahatlığı ile kullandım. Aynı kokunun parfümlü vücut sütü de bulunmakta, özellikle kalıcılık arayanların mutlaka buna da bakmalarını tavsiye ederim. Evidence EDP'nin 50ml ve 100ml olmak üzere 2 çeşidi var. Ayrıca 75ml lik EDT olarak da satılıyor.

Hazır anneler günü yaklaşıyorken, kendim için ne zamandır aklımda olan Elixir Jeunesse seruma bakmak istiyorum. Bu serum, detoks etkili yaşlanma karşıtı bir serum. Yeni çıkan bir ürün olmasına rağmen hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Özellikle sivilce izlerine etkisi ve cildi aydınlatıp kadifemsi bir görünüm verdiği kullananlar tarafından okuduğum yorumların en dikkat çekicilerindendi. Ürün silikon, paraben ve mineral yağlar içermediği gibi formülü %94'ten daha fazla doğal içeriğe sahip. 


Cam şişede, renksiz ve damlalıklı olması hem hijyenik hem de sağlıklı bir ürün izlenimi veriyor. Sabah ve akşam olmak üzere sadece günde 2'şer damla kullanıyor. Damlalığı sayesinde ürün ziyan olmuyor. Böylece 30ml'lik ürün uzun süre kullanılabiliyor. Yüze ve boyun bölgesine masaj yaparak iyice yediriliyor. Ardından, cilt ürünü emdikten sonra gündüz veya gece nemlendiricisi kullanılıyor.

Annenize tertemiz kokan, iç açıcı Evidence parfümü hediye etmek isterseniz, Yves Rocher'in özellikle parfüm kofrelerine bakmanızı tavsiye ederim. Belki de yaşlanma karşıtı ürünleri tam da annenizin ihtiyacı olan ürünler. Yves Rocher mağazalarında, anneler gününe özel indirimli ürünlerden mutlaka almak isteyeceğiniz, güzel bir hediye çıkacaktır.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hepinize hoşça kalın.

1 yorum:

  1. Evidence Intense kışın kullanmayı en çok sevdiklerim arasında ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...