7 Ocak 2018 Pazar

A101 İndirimleri


 A101 her evde bulunan ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlara bulunduruyor. Gıda ve gıda dışı olmak üzere iki çeşit ürünü vardır. Mobilyalardan elektronik aletlere, iç çamaşırlarından bebek eşyalarına kadar farklı ürün çeşitleri ile her ihtiyaca karşılık veriyor.

A101 ile ilgili görsel sonucu

A101 aktüel ürünleri, her hafta farklı oranlarda indirimler ile buluşuyor. Örneğin; “Aldın Aldın” kampanyası her Perşembe seçili ürünlerde indirime giriyor. Şöyle ki, istediğimiz marka bir televizyonu kendi mağazasından çok daha uygun fiyata alabiliyoruz. Ancak bir üründen bir ya da en fazla iki tane geldiği için genellikle hemen bitiyor. Bu yüzden mağazalar açılmadan kapısında beklemek ürünü satın almamızı buluyor. Yaklaşık bir hafta süren kampanya ürünler biter bitmez sona eriyor. Bu kampanya genelde bir evin ihtiyacı olan eşyalarda oluyor. A101’in diğer kampanyaları gıda ve gıda dışı ürünlerde de gerçekleşiyor. “Haftanın Yıldızları” ve “İkincisi Yüzde 50 İndirimli” kampanyaları da aynı şekilde bir hafta gibi bir sürede oluyor. Yine seçilen bazı ürünlerde gerçekleşen indirimler ile bizleri buluşturuyor. Mesela, evimizin gıda alışverişini bu indirimleri yakalayarak yaptığımızda oldukça tasarruflu bir alışveriş yapmış oluyoruz. Böylece istediklerimizden fazla fazla alabiliyoruz.

Akşama gelecek kalabalık arkadaş grubumuz için paket paket almamız gereken kuruyemiş, meyve suyu, cips gibi atıştırmalıkları çok uygun fiyatlara alabiliriz. Atıştırmalıklara ayırdığımız bütçenin altında kalan alışverişimiz sayesinde diğer eksiklerimizi kolay bir şekilde tamamlayabiliriz. Mağaza, her hafta yaptığı indirimlerin dışında, özel günler için de ilave indirimler yapıyor. Bayram öncesi ikramlarda, okulların açılmasından kısa bir süre önce okul ve kırtasiye eşyalarında büyük indirimler yapıyor ya da yaz aylarında tatil alışverişimizi yapabilmemiz için pek çok indirimli ürün getirebiliyor. A101'in indirimlerini çeşitli web sayfalarından, kendi internet sitesinden, her yerde bulabileceğimiz broşürlerinden ya da yeni mobil uygulamasından takip edebiliriz. Mobil uygulaması ile kendimize en yakın mağazayı da çok kolay bir şekilde bulabiliriz. Telefonlarımıza indirdiğimiz uygulama sayesinde A101 çok yakınımıza geliyor. Her bütçeye ve kesime hitap eden A101, bünyesinde her türlü ürünü bulundurduğu için kendisini vazgeçilmez kılıyor. Böylece mağazayı bilen ve yeni tanıyan herkesin alışverişini memnun tamamlama şansı da artıyor.  

4 yorum:

  1. a 101 'e her hafta en az 1 kere uğrarım :) Güzel ürünleri var uygun ve kaliteli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de her hafta olan kampanyalara mutlaka bakarım

      Sil
  2. A101 indirimlerini ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...