6 Temmuz 2015 Pazartesi

2015 Yılının İlk Yarısında Keşke Almasaydım Dediğim Ürünler

Herkese merhaba


2014 yılında keşke almasaydım dediğim ürünleri şu yazımda sizlere yazmıştım. 2015 yılında da bunun gibi bir yazı yazmak istedim ve ilk 6 ay içerisinde kullanıp, keşke almasaydım dediğim ürünlerden sizlere bahsetmek istiyorum.


Clarins Instant Make Up Remover:

 

Yazısı için şuraya bakabilirsiniz. Göz makyajımı çıkartma konusunda maalesef ki çok başarısız buldum. Ürünü kullanıp, yüzümü yıkadıktan sonra, bütün göz altlarım simsiyah oluyordu. Allahtan tanışma setinden çıkmıştı!


Clarins Doux Peeling:



 Çok büyük umutlarda aldığım bir Clarins ürünüydü. Yağlı ciltli olduğum için yanak bölgeme peeling yapamıyordum ve clarins güzellik uzmanı bana bunu önermişti. Ama siyah noktalarımı (geçici olarak bile) hiç temizlemedi. Uygulaması da oldukça zahmetli olduğu için, keşke almasaydım dediğim ürünler arasında yerini aldı. ayrıntılı yazısı için tık.


Avene Mineral Lotion SPF50+: 


Mineralli bir ürün olması sebebiyle yüzümü bembeyaz yaptı! Makyaj bazı olarak kullanmaya cildim müsaade etmedi. Ayrıntılı yazısı için tık.




"2014 Keşke Almasaydım" yazısıyla kıyasladığımda, gerçekten çok iyi durumdayım. Herkeste gördüğüm ürünleri, yeni çıkan ürünleri almayı kesip, sadece ihtiyaçlarımı ve merak ettiğim ürünleri satın aldım. Renkli kozmetiğe değil de cilt bakımı ürünlerine yöneldim. Fuzuli şeyler almadığım için de, pahalı olan ürünleri almak bütçeme zarar vermedi.


Umarım yılın 2. yarısında böyle bir post yapmaya gerek kalmaz.




Sizin bu sene keşke almasaydım dediğiniz ürünleriniz var mı?




Bu yıl yazdığım alışveriş yazılarım:
Instagram @laurasvanity Alışverişim
Gratis Anneler Günü Alışverişim
YKM Anneler Günü Alışverişim
Gratis- Doğum Günü Puanı Alışverişim
Sephora Alışverişim
Gratis Kadınlar Günü Alışverişim
Watsons Kadınlar Günü Alışverişim
Sevil Parfümeri Alışverişim
Karışık Alışveriş
Clarins Alışverişim (Aralık ayında yaptığım,ama bu sene kullanmaya başladığım ürünler)
İnternetten Nasıl Uygun Fiyata Alışveriş Yapıyorum
Lens Market Alışverişim
Watsons Yeni Gelenler Alışverişim





8 yorum:

  1. clarins peeling bana göre fena değil mesela diğerlerini denemedim ama tabi kişiden kişiye ciltten cilde fark ediyor bu işler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle İremcim. Ben yağlı ciltliyim ve benim siyah noktalarımda hiç bir işe yaramadı. Ovuşturduğum zaman da sadece kremin kuruyan yerleri dökülüyordu. Hiç arınmış hissetmiyordum :(

      Sil
  2. Aslinda benim de boyle bir listem var ama usengecligi birakip derlmem gerek ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir yazı konusu bence. Hem aynı cilt tipindeki insanlar için de yararlı olur ^.^

      Sil
  3. Bu ürünleri kullanmadım bilmiyorum ama gerçekten kişiden kişiye değişiyor memnuniyetsizlik. Benim nefret ettiğim bir ürüne bayılanlar olduğunu gibi sevdiğim ürünlerden nefret edenler var. Mesela sevdiğim La Roche güneş koruyucuya bundan nefret ediyorum diyenler var, nefret ettiğim Bioderma renkli koruyucuya buna bayılıyorum diyenler de. Bu yüzden de bazen denemeden olmuyor ama ucuz atlatmışssın. Ben de seneyi böyle az hasarla atlatıyorum genelde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda saydığım nedenlerden dolayı hemen bir şey almıyorum ^.^ Akıllıca alışveriş yapıyorum artık. Geçen yazımda keşke almasaydım dediğim, şimdi çok severek kullandığım ürünler de var. Doğru kullanmayı da bilmek gerek. Bunlardan en birincisi mac kapatıcı ve kontür paleti.

      Bu listelerin kısalması dileği ile ^.^

      Sil
  4. Renkli kozmetik bir yerde tıkanıyor ve artık alası gelmiyor insanın. ama bakım ürünleri öyle mi ya? Hep daha fazlası olsa gık demem. Ama dozunda kullanmak lazım bir de iyi ürünler seçmek lazım tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aynı şekilde alaşım gelmiyor. Bakım ürünlerinin de kendim için en iyisini seçmeye çalışıyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...