27 Temmuz 2015 Pazartesi

Elidor Doğanın Enerjisi Serisi

Herkese merhaba


Bu yazımın konuğu Elidor'un çok kısa bir süre önce çıkan serisi olan Doğa'nın Enerjisi. Bu seri için 2 ayrı ürün gamı oluşturmuşlar.
Birincisi Canlı ve dirençli saçlar için Ginseng kökü
İkincisi Güçlü saç uçları için Angelica kökü
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi


Geçen günlerde saçlarıma ombre yaptırdığımı şu yazımda sizlerle paylaşmıştım. Uçlarda yapılan renk açma işleminden sonra, saçlarımı eski sağlığına kavuşturmak gerekiyordu. Tam bu sırada Elidor'un Angelica serisi imdadıma yetişti.
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi




Angelica bitkisinin kalın ve güçlü kökleri topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin kökten uca sağlıklı büyümesini sağlar, bu da yıpranmış saç uçlarını 5 kat daha güçlendirir, kırılmaları %80 kadar azaltır.

Şampuan, saç kremi ve ekspres bakım spreyinden oluşan bu seti her banyoda severek kullanıyorum. Şampuanının temizlemesinden oldukça memnunum, saç kremi de saçı ağırlaştırmadan yumuşatıyor. Ekspres bakım spreyi durulanmayan bir ürün. Özellikle karışan saçlarımı açmak için severek kullanıyorum. Daha sonra saçlarımı örüp kurumaya bırakıyorum ve açtığımda hafif dalgalı yumuşacık saçlarım oluyor.

Malum artık yaz geldi ve hafta sonları plajlara gidip denize girme mevsimi geldi. Deniz suyu, güneş saçımızı çok yıpratıp, yoruyor. Bunun için de yazlıkta Elidor'un Doğa'nın enerjisi Ginseng kökünü kullandım.
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi


Ginseng bitkisinin kalın ve güçlü kökleri  topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin sağlıklı büyümesini sağlıyor. Böylece zayıf ve kuru Saçları güçlenip canlanıyor.

Şampuan, saç kremi, ve 7/24 bakım kremini bir set olarak kullanıyorum. Şampuanı iyi temizliyor, saç kremi aynı şekilde ağırlaştırmadan saçımı yumuşacık yapıyor. Ben 7/24 bakım kremini hem plajda denizden sonra saçlarıma bakım yapıp, tararken kullanıyorum. Hem de banyodan sonra kullanıyorum. Anında saçıma etki ediyor, yumuşacık ve kolay şekil alan saçlara kavuşuyorum. Ayrıca bu seride ekspres bakım spreyi de bulunmakta.
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi
Elidor Doğanın Enerjisi Serisi

Elidor Doğa'nın enerjisi serisi paraben içermiyor. İkisinin de harika kokusu var, saçlarımı şampuanladıktan sonra resmen saçlarım hafifliyor. Şimdilik memnun olduğum bir seri oldu,bitkilerin gücüne inanıyorsanız, Elidor'un Doğanın enerjisi serisine şans verin.


Reklam filmini izlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

3 yorum:

  1. ginseng köklü olan deneme listeme alındı bakalım sıra gelir mi..:-))

    YanıtlaSil
  2. Elidor her seferinde önyargılı kullanıp her seferinde de beni yanıltan bir marka. Bu 2 seriyi de çok merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...