22 Nisan 2016 Cuma

Et Mekanı Tavsiyesi: Mavibahçe İki Satır Et& Muhabbet

Herkese merhaba

İzmir'de Mavibahçe AVM açıldğından beri, başka hiç bir AVM'ye gitmiyoruz desem yeridir. Bu yazımda sizlere Alt katta hizmet veren İki Satır'dan bahsetmek istiyorum. Sanıyorum İstanbul'da da şubeleri var.





Menü çok zengin sayılmasa da istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Mesela 100 gr dana eti istedim ben, eşim ise 200gr kuzu pirzola yemeği tercih etti.

Etler biraz sert ve kuruydu. Bir de çok yakmışlar, üstleri kömürleşmişti. Tabaklarda yemek biraz zordu. Sanıyorum tahtalara hijyenik nedenlerle koymuyorlar. Bu aksilikleri saymazsak idare eder bir yerdi. Biz zaten o gün o kadar mutluyduk ki, bize ne verilirse büyük bir mutlulukla yerdik.

Fiyatlar çok uygun. Yediklerimiz 2 patates, 3 ayrana 50TL ödedik. Dışarıda yer bulursanız, etleri daha az pişirmelerini rica ederek, deneyin derim.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın.


Diğer Et Mekanı Tavsiyelerim için:

Antakya İl Sınırı
Aralık Sonu Ocakbaşı
Mavra Ocakbaşı
Çiçekliköy- Dilek Bahçesi
Asphalt Ocakbaşı

10 yorum:

  1. Güray gelince deneyelim madem güzele benziyor^^ Afiyet olsun size de:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de yorumlarınızı merak ettim :)

      Sil
  2. Etle aram olmasa da İzmir dedin beni fethettin ahh ahhh bi gidebilsem neler yicem de kısmet olmuyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmirimin en güzel zamanı geliyor. (mayıs ayı) bir kaçamak yapsanız harika olur. Gelmeden önce yer tavsiyelerimi okursan, eminim yol gösterir ^.^

      Sil
  3. ben de çok pişmiş et sevmem hemen söylerim az pişsin diye yine canımı çektirdim bu arada :-))

    YanıtlaSil
  4. eeeüü mutluluğunuz daim olsun ^.^

    YanıtlaSil
  5. Ya şu Mavibahçe'ye bir gidemedim. Afiyet olsun canım, yanmış eti ben de pek sevmem. Patatesleri güzel görünüyor ama, en azından donmuş patates değil. Bir bakayım burada nerelerde var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki gelişinde (bu hızla mayıs sonu) kesin gelirsin :)))))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...