10 Nisan 2016 Pazar

Son Zamanlarda Yaptığım Alışverişler (Kozmela, Tekin Acar, D&R, MAC, Duty Free)

Herkese merhaba

Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmadığımı farkettim. Son zamanlarda aldığım ürünlerim şu şekilde:

Kozmela: 


Burt's Bees doğal içerikli ürünler ürünler üretiyor. Kozmela'da indirim olunca ihtiyaçlarımı almak istedim.

Tırnak eti bakım kremini daha önce çok severek kullanmıştım ama evin içinde kayboldu. Bulamayınca almak istedim. Fiyatı: 22.46TL (Normalde 38TL)

Menekşeli Dudak bakımı da, lip balmları istemsiz yediğimi farkettim. Bende renksizi zaten vardı renklisini de denemek istedim. Fiyatı:26.10TL (Normalde 44TL)


Duty Free:

Eşim iş gezisi için İran'a gitmişti, dönerken almış. harika bir kokusu var. Bahar için parfüm arayışındaysanız Gucci Premiére mutlaka bakın derim.



D&R:

Ajandamı süslemek için, çok sevimli bir kırtasiye olan Minnoş dükkan alışverişimi sizlere anlatmıştım. (Üzerini tıklayarak okuyabilirsiniz) D&R'dan da içinde birbirinden sevimli 1000 tane stikerın olduğu bu kitabı aldım. Planner süslüyorsanız, mutlaka bakın derim, fiyatı 28TL.









MAC:

Flamingo Park koleksiyonuna bakmaya gittim, zaten satışta olan allık olan Pink Swoon'u aldım. Fiyatı 73TL

Mineral içerikli bir pudra istediğim için, daha önce kullanıp sevdiğim Mac Mineralize Skinfinish Natural'ın medium rengini aldım. Fiyatı 89TL


Tekin Acar:

Yeni çıkan göz kremini denemek istiyordum, Tekin Acar'da %30 indirim varken, kaçırmak istemedim. İnternet sitesinden satın aldım. tabii ki tester falan göndermemişler. Buradan alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum, sadece hesaplı olduğu için yaptım. Fiyatı:164,25TL (Normalde 219TL)


Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın.

21 yorum:

  1. o çıkartma kitabına bayıldım baktım D&R a ama göremedim ben de kırtasiyeden yeni washi tapeler aldım :-))) hepsini güle güle kullan benim de Burts Bees tırnak kremim kayıp bu arada nasıl olduysa :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ilginç. Evin altını üstüne getirdim krem yok. Gerçi sizin evde kayıp eşyalardan sorumlu bir tontiiiiiii var. Ona sor bence, oynaya oynaya nereye götürdü :)))

      Washi tanelerini merak ettim. D&r onlinedan alabilirsin hem 21₺ fiyatı kitabın

      Sil
  2. Hepsi harika :) parfumun kokusunu bende cok seviyorum iyi gunlerde kullanin:)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini iyi günlerde kullanın :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Cnm harika bir alışveriş olmus Güle güle kullan 😊 bende burts Bees tirnak eti kreminden çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok memnundum. Umarım kaybedemem bir daha ^.^

      Sil
  5. Gucci Premiere harika bir parfüm, kokusuna ben de bayılıyorum! Çıkartma kitabını da ayrıca beğendim, ajanda için benim de aklımda olsun! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap o kadar sevimli ki, mutlaka tavsiye ederim ^.^

      Sil
  6. Mac MSF pudrayı ben de severek kullanıyorum. Bio performance'dan hiç memnun kalmamıştım, umarım siz seversiniz. Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^.^ BOP'ın muhtemelen eski versiyonunu kullanmışsınızdır. Bu yeni olanı. eskiyi ben de kullanmıştım. Sevmediğimi söyleyemeyeceğim ama bir benefiance gibi değildi.

      Sil
  7. Hepsi de çok güzel görünüyor,güzel günlerde keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan, çıkartmalar çokk tatlıymış

    YanıtlaSil
  9. Güzel gunlerde kullan hepsı cok güzel, kalyonun tırnak yagını tavsıye ederım duzenlı kullanımda gerçekten işe yaradıgını gördüm ben (:

    YanıtlaSil
  10. Sticker desenlerine bayıldım.MAC Pink Swoon allık benimde aklımdaydı bir ara ancak uzun süredir mağazalarına uğramadım.Fiyatları da yükselmiş iyice...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sormayın :/ yurtdışı yasağı yokken, ve tabi dolar bu kadar yüksek değilken 3 ürün alırdım ve 100₺ civarında öderdim

      Sil
  11. Güzel günlerde kullan hepsini. Sticker kitabına bayıldımm <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...