1 Eylül 2016 Perşembe

Temmuz Ağustos 2016 Bitenler

Herkese merhaba

Çok kısıtlı ürünleri kullandığım için bitenlerim de haliyle çok az oluyor. 2 ay içinde neler bitirmişim hep beraber bakalım.



  • Mustela Çatlak Önleyici Krem: Çatlakların genelde 30. haftadan sonra çıktığını düşündüğümüzde, doğum yapmadan hakkında bir şey yazmak istemiyorum. Şimdilik çok memnunum. Kremsi yapıda ve hemen emiliyor. İyi içerik arayanlara tavsiye ederim.
  • Avene Termal Su: Tek sıkıntısı sonuna doğru fısfısı bozuluyor. Çok severek kullanıyorum. Hatta yenisini yarılamışımdır bile.


  •  Organix Argan Yağlı Şampuan: Çok sevmedim ama temiz içerikli diye kullandım.
  • John Frieda Sarışınlar için Saç Kremi: İlk başta sevmemiştim. Belki şu anda saçlarım hamilelikten dolayı daha bakımlı olduğu için garip bir şekilde severek kullandım.


  •  Hobby Jöle: Çok katı jöle sevenlere tavsiye ederim. Sürekli kullandığım bir ürün değil, sadece tatile çıktığımda yıllardır kalanı bitirmişim :)
  • Mia Organical Temizleyici: 1 hafta 10 gün kadar kullandım. 15 ml daha çok gitmesi gerekiyordu ve gerçekten çok az kullandım. Makyaj yapmadığım için tam performansını bilemiyorum ama bu kadar çabuk biten bir ürün asla almam.



  •  Dove Duş Jeli (Seyahat boy): Dove'un seyahat boy çantasından çıkmıştı. Niye köpürmüyor diye düşünürken duşta kullanılan nemlendirici olduğunun farkına vardım. Kokusu mükemmel ama o tip ürünleri hiç sevmediğim için büyük boyunu almam.
  • Dove Şampuan (Seyahat boy): Yine aynı çantadan çıkmıştı. Her şeyi güzel bir tek içeriği kötü.Seyahatler için denk gelirse alırım sadece.
  • Dove Saç Kremi (Seyahat boy): Bu da Dove seyahat çantasından çıktı, güzeldi.


  • Splat White Plus: Hamileliğimde sadece Splat macunları kullandım. Fakat bunun içinde maalesef florür bulunuyormuş. Bilsem almazdım.
  • Baush &Lomb Bio True: İş yerinde lens solusyonumdu, seyahate giderken yanıma aldım. boş şişesini yine seyahatler için kullanırım.
  • Phyto Keratinli Süt: Çok sevdim ama biyatı oldukça pahalı. Ayrıntılı yazısını yazmayı düşünüyorum.
başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın.

23 yorum:

  1. Yine de baya ürün bitmiş canım 😊 Avene sprey ve splat macunların hastasıyız 😂

    YanıtlaSil
  2. Ürün bitirmek bana göre çok büyük bir başarı.. Özellikle sevilmeyenleri :)) Splat düş macunlarını çok seviyorum. Kimilerinin içeriklerinde florür, sls bulunuyor. Avene yüz spreyini de alamadım bir türlü ama çok denemek istiyorum. Saçlarım sarı olunca ister istemez sarı saçlar için olan şampuanlar saç kremleri ilgimi çekiyor. John Frieda'nın bu serisi de ilgi alanımdaydı. O zaman ne diyoruz. ''Gelsin yeniler'' :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsinler bakalım :))

      John Frieda'nın sarı saçlılar için olan şampuanında sülfat var. eğer içerik sizin için önemliyse, tavsiye etmem. Onun yerine Organix'in sarı saçlılar için olanını tavsiye ederim.Hatta bununla ilgili bir blog yazım da var. İsterseniz okuyabilirsiniz^.^

      Sil
    2. Aaa tamamen atlamışım.. Özellikle bakım ürünlerinde içeriğe dikkat etmeye çalışıyorum.Hemen yazıyı okuyayım :* Teşekkürler

      Sil
  3. Şu Phyto ürünlerini çok merak ediyorum, keşke deneme boy set satsalar da tam boy almadan önce etkisini görme fırsatımız olsa... yenileri güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme ürünlerini bloglarda gördüm, ama sanırım satılmıyor dediğin gibi :( etkinlikler için yapıyorlar tahminimce. Dediğin gibi keşke satsalar.

      Sil
  4. Dove'un ürünlerinden genel olarak çok memnunum ben. Avene'in termal suyunu denemek artık farz oldu bana!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum. Hele kokusu nasıl mutlu ediyor beni. ama işte içerik işin içine girince maalesef kendimi frenliyorum.

      avene termal suyu tavsiye ederim! sevgiler :)

      Sil
  5. Phyto ürününlerin fiyatını çok yükseltti sanki daha önce birkaç ürününü kullanmıştım ama fiyatları bu kadar uçuk değildi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim 1 seneden fazla olduğu için inanın son durumunu bilmiyorum sevgili Matmazel Green. Online eczanelerden almak çok daha mantıklı. Ben en uygun fiyat berede diye, her alışverişten önce Akakçe ye bakarım. Eğer okumadıysanız, internette uygun fiyata alışveriş diye yazım da mevcut ^.^

      Sil
  6. Bende phyto urunlerini merak ediyorum ama performansini gormeden almak istemiyorum acikcasi deneme boy satilsa gercekten iyi olurdu;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız, umarım sesimizi duyarlar

      Sil
  7. Phyto ürünlerini bir tek mamacim sitesinde uygun bulabiliyorum.

    Dove duş jellerinin kokusunu seviyorum.

    Splat'in bu çeşiti başarılı.Her çeşidinde florür olmuyor ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetteki eczanelerden almak çok daha mantıklı oluyor phyto ürünlerini. Çok güzel kampanyalar olabiliyor.

      Splat diş macunlarını, hamileliğimde gönül rahatlığı ile kullanıyordum. Kullanma sebebim ise florür olmamasıydı. Ama bu çeşidi maalesef gözümden kaçmış :(

      Sil
  8. Splatta florur mu varmis 😰 Tek guvendigim markaydi 👎🏻
    Termal su fisfislari genelde tikanior canim cikarip suya tutup tekrar takinca eskiye donuyor bi dene istersen 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazılarında varmış Gamzecim. Ben de florür yok diye hamileliğim sırasında bio calcium, bu, love ve organic olanı kullandım. Şansıma bunda varmış. Hamileler için organic olanı öneriyorlar, aklında olsun

      Sil
  9. En çok okumaya ve yazmayı sevdiğim yazı sanırım bitenler oluyor. Maşallah canım gelsin yenileri :)

    YanıtlaSil
  10. ay ne güzel şeyler bitmiş^^
    Hamilelikte saçlar güzelleşiyor muuu merakımdan soruyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Avene termal suyum daha yarı bile olmadan spreyi bozuldu, demek ki genel bir sorunmuş. Phyto ürünlerini ben de merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük şişelerde ben de hep aynı sorunu okudum :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...