16 Ağustos 2017 Çarşamba

Elle Burç Yorumları

Herkese merhaba

Ülkemizde kadın dergisi deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Elle Dergisini online olarak takip edebilirsiniz. Özellikle moda, kadınsal mevzular, güzellik, ilişkiler ve astroloji konularında en güncel haberler, en yeni trendlere ulaşmak, Elle online sitesi sayesinde çok kolay.

Özellikle biz kadınlar burç yorumlarını okumayı çok severiz. İnsanlık tarihi kadar eski bir bilim olan astroloji, gezegen ve yıldızların insanlar üzerinde olan etkisini yorumlar. Bu burç yorumları sayesinde karşılaşabileceğimiz zorlukları ve fırsatların daha kolay bilincinde olabiliriz. Elle'deki astroloji bölümünde günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık burç yorumları bunun için biçilmiş kaftan. Eskilerin yaptığı, eline topluca para geçecek, yeni biriyle tanışacaksın gibi klişelerden uzak mantıklı yorumlarıyla ilgimi çekti.


Ben Balık burcuyum ve burç yorumlarımı okuduktan sonra, mutlaka eşimin burcu olan Koç burcunu da okurum ve her ne kadar o her erkek gibi böyle şeylere pek önem vermesede dikkat etmesi gereken bir konu olduğunu düşünürsem ona muhakkak iletirim. 

Ayrıca derginin astroloji bölümünde belirli zaman aralıklarıyla burçlar hakkında haberler yayınlanıyor. Bu haberler genelde güneşin ve ayın konumunun burçlara etkisi hakkında oluyor. Bu haberlerden de çok ilginç bilgiler öğrenebilirsiniz. Örneğin annelerin burç özellikleri hakkındaki yazı çok hoşuma gitti. Siz de annenizin burcuna göre nasıl bir özelliği olduğunu yahut burcunuza göre nasıl bir anne olduğunuzu okuyabilirsiniz. Ben balık burcu bir annenin yapısal özelliklerini okuduğumda tamamiyle kendi özelliklerimi gördüm. Haber yazılarında ünlü çiftlerin burç uyumları ve sizin partnerizle olan burç uyumları hakkında da bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca her burca ait özellikler kısmında, o burcun annesine, babasına, çocuğuna ve aşık haline ait özellikleri öğrenebiliyorsunuz.

Zaman bulunabilirse hergün burç yorumlarınızı bu sitede kontrol etmenizin sizlerde bir farklılık yaratacağı görüşündeyim. Eğer hergün incelemeye zaman bulamıyorsanız, belirli zaman aralıklarında haftalık, aylık yorumları inceleyebilir, güneşin ve ayın burcunuza olan etkisini bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...