3 Ocak 2018 Çarşamba

2017 Yılı Sık Kullanılan Yüz Bakım Malzemeleri ve Favoriler (2017 Bakım rutinim)

Herkese merhaba

2017'nin sık kullandığım ve favorim olan makyaj malzemelerini bir önceki yazıda sizlere anlatmıştım. Bugün aynı şekilde yüzüm için kullandığım ürünlerden bahsetmek istiyorum.

Düzenli yapamasam da bu benim gece ve gündüz yüz bakım rutinimdi. Merak ettiğiniz ürünlerin üzerini tıklayarak ayrıntı incelemesine ulaşabilirsiniz.



  • Avene Termal Su: Her zaman favorim!
  • Shiseido Pureness Tonik: Yağlı ve sivilceli ciltler için tonik. İhtiyaç hissettikçe kullandım. Cildimi yakmadan çok güzel temizliyor. Şimdiye kadar kullandığım en iyi tonik.
  • Shiseido Pureness Yıkama Kremi: Yine aynı serinin yıkama kremi. Gece ve gündüz kullandım. Çok memnunum. Yağlı ve akneye meyilli cildiniz varsa bu seriyi öneririm.
  • La Roche Posay Rosaliac Krem: Rozasea veya gül hastalığı olarak bilinen cilt kızarması ve buna bağlı aknemsi oluşumu senelerdir yaşıyorum. Emzirdiğim için bu hastalıkla ilgili olan, eczanelerde satılan jeli kullanmaktan kaçınmıştım başlarda (ama sonra çok güvendiğim bir doktor arkadaşımın da (thecupofbeauty) görüşünü alarak kulandım) Bir umut aldım ve gündüzleri kullandım. Ama istediğim etkiyi ne yazık ki alamadım. Bu dertten müzdaripseniz size de önermem. Sık kullandım ama favorim değil.
  • Shiseido Ultimune: Tüm zamanların favorisi!
  • Shiseido Benefiance Göz Serumu: Düzenli kullanamasam da aklıma geldikçe kullanmaya çalıştım. Düzenli olmadığı için gözle görünür bir sonuç da alamadım ne yazık ki.
  • Shiseido BOP Göz Kremi: Bunu da hamile kalmadan hemen önce almıştım. Sık sık kullanmaya çalıştım ama benim için bir Shiseido benefiance göz kremi değil. O yüzden kendisini üzülerek favorilerime ekleyemiyorum.
Sizin 2017 Yüz bakım sık kullanılan ve favorileriniz neler? Ortak ürünlerimiz var mı?

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın!

10 yorum:

  1. Avene benımde favroım ve LRP yuz bakım urunlerı favorım.Keşke rosa hast ıyı gelseydı hayal kırıklıgına cok uğramadım urunlerını kullanırken genel anlamda hep memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de. Çok hayal kırıklığına uğradım

      Sil
  2. yılın shiseido başkanı ilan ettim seni :-))) avene tabi ki hepimizin favorisi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdekiler bittikten sonra zor başka olurum ben :)))

      Sil
  3. temiz içerikli ürünlere yöneldikce rosacea ataklarım çok azaldı. özellikle alkol içeren ürünler tetikleyebiliyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Ben de hiç o tip ürünler kullanmıyorum. Sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma. Bir kaç gündür güneş var, hemen kızardım yine :(

      Sil
  4. Sheseido Ultimate en merak ettigim 😍😍 aslinda komple urunlerini merak ediyorum🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanırken çok sevmiştim fakat son gelen sonra uzunca bir süre alamam gibi geliyor :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...