1 Temmuz 2015 Çarşamba

YENİ Max Factor Crème Puff Allık ile yüz hatlarınızı renklendirerek doğal bir canlılık kazanın

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor, YENİ Max Factor Crème Puff Allık ile kadınların makyajlarını kat kat sürülebilen ve kolay kullanılan renklerle yenilemelerine olanak sağlıyor.


Kadınların yüzlerini renklendirmeleri durumunda daha genç bir görünüme sahip oldukları bir gerçek. Bu durum da allığı genç, canlı bir yüz görünümü elde etmek isteyenlerin vazgeçilmezi yapıyor. YENİ Max Factor Crème Puff Allık’ın hafif, fırınlanmış formülünün içindeki ince öğütülmüş ve dalgalı renklerdeki pigmentler, cilt rengindeki doğal renk değişimleriyle uyumlu bir makyaj sunuyor.




Göz alıcı makyaj alternatifleri için tek allık…
Canlı ve kusursuz yüz makyajı yaratmanın yolu cansız ve donuk tenlere sıcacık bir ışıltı kazandıran, elmacık kemiklerini vurgulayarak yüze anlam katan allıktan geçiyor. YENİ Max Factor Crème Puff Allık, rengin kat kat sürülmesine olanak verip kadınlara göz alıcı dönüşüm imkanları sunuyor. İlk katta doğal bir pembelik katan allık, katlar arttırıldıkça daha çarpıcı bir görünümün kapılarını açıyor.
Doğru tonu kullandığınızda yüzünüzün beğendiğiniz taraflarını öne çıkarmanız, kusurlu bulduğunuz yanlarını gizlemeniz mümkün. Örneğin elmacıkkemiklerinin altına devetüyü tonları sürülmesi kemiklerin daha çıkık olmasını sağlarken, elmacıkkemiklerinin üstüne sürülecek sıcak bir pembe tonu ise yanakları daha dolgun gösterip yüze bir anda tazelik katıyor. Ne şekilde kullanırsanız kullanın YENİ Max Factor Crème Puff Allık’ın ışık yansıtan pigmentleri yüzünüze yeni bir boyut kazandırıyor. YENİ Max Factor Crème Puff Allık; ister vurgulamak, ister hatları belirginleştirmek, isterseniz doğal bir canlılık kazandırmak için en elverişli ürün.
Max Factor Türkiye Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak “Allık vazgeçilmez bir ürün çünkü mankenlerde görüp imrendiğimiz elmacık kemiği görünümüne ulaşmanın en hızlı yolu. Max Factor Crème Puff allığınızı bir fırça yardımıyla dairesel hareketlerle yüzünüzün öne çıkan yerlerine sürün, elmacık kemiklerine, kaş altlarına ve boynunuzun civarına yayın. Böylece yüzünüze yumuşak bir aydınlık katabilirsiniz” diyor.

Bu benzersiz formülün sırrı ne?

§ Fırınlanmış formül - Yumuşak, kadifemsi yapısıyla makyajın yüzünüzü ağırlaştırmamasını sağlıyor.

§ İnce öğütülmüş, dalgalı renkte pigmentler - Cilt tonunu tamamlayıp güzelleştirirken çok küçük parçacıkları sayesinde kolayca karıştırılarak kat kat sürülme olanağı veriyor.

YENİ Max Factor Crème Puff Allık’ın tavsiye edilen satış fiyatı 46,90 TL

*Basın Bültenidir

3 yorum:

  1. Buypasa.com pek yakında açılıyor. Max Factor ürünleri en uygun fiyat garantisi ile sizi bekliyor. Detaylı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Yıllar yıllar önce Max actorden allık kullanmıştım ama uzun zamandır bu markadan birşey almıyorum. Creme Puff'un pudralarını severdim, bir renklerine bakayım bu allığında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hourglass'ın muadili diyorlar. Çok fazla allığım olduğu için ben pas geçicem:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...