12 Eylül 2015 Cumartesi

PUPA MİLANO’DAN SONBAHAR 2015 İÇİN ÖZEL BİR SERİ: “SOFT&WILD”

2015 Sonbaharında moda dünyası 50’lerin saf zarafetine, modern bir dokunuş ile dönüş yapıyor. Yumuşak ve narin vintage leopar, vahşi doğa efekti ile müthiş bir harmoni içinde bir araya geliyor. Pupa Milano bu trendi Soft & Wild Sonbahar koleksiyonu ile karşılıyor. Koleksiyon modern dokunuşlu romantik görünümü seven kadınlar için tasarlandı. Soft&Wild koleksiyonu narin pudra rengi tonları ile cesur fuşya tonlarını karıştırarak hassas ve çılgın ruhlara hayat veriyor. Üzerinde leopard ve vahşi doğa motiflerini barındıran ambalajlar oldukça şık bir çizgide. Tüm seri sofistike ve çılgın bir görünüm yaratmak için özenle üretildi.

VAMP! WET & DRY EYESHADOW gözlere ışıltı vermek için mükemmel bir far olup VAMP! DUO LINER & KAJAL gözlere yoğun ve manyetik bir görünüm katıyor. I’M LIPSTICK rujlarının muhteşem kalıcı ve parlak renkleri sayesinde dudaklar dolgun ve belirgin. Cilt makyajı ışıltılı SOFT & WILD BLUSH sayesinde ciltte doğal ve sağlıklı bir görünüm yaratıyor. Soft&Wild görünümü 5 yeni renkteki LASTING COLOR GEL ojeler ile tamamlanıyor. SOFT & WILD TOP COAT orjinal görünüm için minik leopar desenleri ile oje üzerinde son dokunuşa imza atıyor.




SOFT&WILD Vamp! Islak Kuru Göz Farı
Uzun süre kusursuz aydınlık veren bir renk garanti eder. Çok rahat karıştırılabilir hafif, ekstra ince ipeksi dokusu ile gün boyu akmayan, dağılmayan bir makyaja sahip olabilirsiniz.
Hem kuru hem de ıslak olarak kullanılabilmektedir.
Kuru aplikatör ile: Kadifemsi bir dokuya sahip Vamp! Islak Kuru Göz Farı, ışıltılı renkleri ile göz kapaklarını aydınlatır.
Islak aplikatör ile: Yoğun ve canlı renklerin kalıcılığını ve belirginliğini sağlayabilirsiniz. Daha keskin ve etkili bakışlar için ıslak aplikatör ile gözlerinize derinlik kazandırabilirsiniz.
Su ile pigmentleri ve tozları birleştiren gelişmiş bir teknoloji ve 24 saat boyunca bunları fırınlanarak yapılan Vamp! Islak Kuru Göz Farı, kristal pigmentler ve silikon karışım ile kozmetik dünyasının en yeni teknolojisini sunar. Düşük alerji riski oftalmolojik olarak test edilmiştir.
Renkler:

001 Golden Mauve


003 Chic Gold


004 Golden Rose


002 Glam Pink
SOFT&WILD VAMP! DUO LINER & KAJAL – 62 TL
İkili kullanım.
Sürme, gözlerde yoğun ve manyetik bir efekt yaratıyor. Yapısı yumuşak, hafif ve kolayca sürülüp, dağıtılabiliyor. Eyeliner ise dramatic grafik görünümü ile ister ince ister kalın hatlar belirginleştiriyor. Hafif ve yumuşak yapısı ile uzun süre dayanıklı.
Renkler:


001 Deep Black
SOFT&WILD I’M Pure-Colour Lipstick Absolute Shine – 62 TL
Pupa Milano’nun yeni serisi Soft&Wild I'M - Pure-Colour Lipstick Absolute Shine serisi cazibeli kadınlar ve onların karşı konulmaz dudakları için tasarlandı. Soft&Wild I'M - Pure ile derin ve saf, yüksek pigmentasyonlu renkler ve pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz.
Soft&Wild I’M Pure-Colour Lipstick Absolute Shine serisindeki iddialı renkler ile bir anda cazibeli bir forma sokabilirsiniz. Çekici, iddialı, cazibeli ama bir o kadar da masum…
Renkler:


001 Soft Rose Nude

002 Soft Brown Nude

003 Wild Red

004Wild Fuchsia
SOFT & WILD BLUSH – 75,90 TL
Maxi Illuminating Blush, Bonne Mine Effect
Işıltılı ve sağlıklı görünüme sahip bir cilt için pembe tonları ve gold ışıltıların birleşimi leopar desenli ışıltılı pudra, ipeksi, yumuşak dokuya sahip içeriğinde değerli ve özel inciler bulunuyor. Vanilya ve limon kokulu bu özel pudra kendinizi canlı hissetmenizi sağlayacak.


SOFT & WILD LASTING COLOR GEL – 25,90 TL
Fomülündeki özel karışım sayesinde tırnaklardaki parlak duruşuyla adeta ayna etkisi yaratır. Şekil verici içeriğe sahip formülüyle tam dolgunluk etkisi verir. Konsantre renk pigmentleri, uygulama sonunda, homojen ve doygun renklere sahip olunmasını sağlar.
Pupa’dan Oje İle İlgili Birkaç Tüyo:
- Oje seçimi nasıl yapılmalıdır?
Oje fırçasını tırnağınıza sürerken üzerinde mümkün olduğunca az oje bulundurun, böylece topaklanma yapmasını ve tırnak üzerinde baloncuk şeklinde kurumasını engellemiş olursunuz. Ayrıca ojenizi çok fazla kat sürerseniz, bir o kadar da geç kurumasına neden olursunuz.
-Oje sürmeye tırnağın orta kısmından başlayın.
Tırnak kenarlarına taşan ojeyi yok etmek için kulak temizleme çubuğunu asetona batırın ve tırnak kenarlarınızı dikkatlice temizleyin.
- Ojenin kalitesinin bozulmaması için her sürme işleminden sonra oje kapağını kapatmayı unutmayın.
- Ojeyi öncelikle tırnağın orta kısmına, sonrasında iki kenarına uygulayın böylece sürme işlemi daha kısa sürer ve tırnak üzerinde daha az fırça izi olur.
Ayna efektli, ekstra parlak tırnaklar için 4 yeni özel renk.

129 Soft Rose Nude

130 Soft Brown Nude

132 Wild Red

133 Wild Fuchsia
SOFT & WILD Animalier Effect Top Coat – 25,90 TL
Leopar desenli ve altın ışıltılı transparan top coat bu sonbaharın trendi olmaya aday.
Özel reçineler sayesinde oje oldukça kalıcı ve elastic bir yapıya sahip olup, leopard payetler tırnaklara mükemmel şekilde tutunur.
Renkler:

001 Black Leopard

Orjinal nail art görünümü için istediğiniz renk oje üzerine top coat olarak uygulanır.
Renkler:
001 Pink Animalier

Sınırlı Sayıda ve Özel Olarak Üretildi…
*Basın bültenidir.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...