10 Eylül 2015 Perşembe

Nuxe Men Serisi Türkiye'de


ERKEKLER,
NUXE ile DOĞA’YA DÖNÜYOR

NUXE Paris yıllardır, kadınlara mucizelerle dolu, doğadan ilham alan, benzersiz bakım serileri sunuyor. Şimdi sıra erkeklerde…
6 ağaç özü içeren yeni NUXE men serisi ile erkekler güçlerini doğadan alıyorlar.
Erkeklerin cildi kadınlarınkinden farklı olarak saldırıya açık ve daha yağlıdır, daha fazla kolajen içerir. Erkek ciltlerinin ihtiyaçlarına yönelik benzersiz ağaç özleri ile NUXE men serisi, 6 ağaç özünün güçlerini birleştirerek %79 oranında doğal içeriğe sahip, erkeklere özel bakım serisi olarak tasarlanmıştır. 

İçeriğindeki meşe, gürgen, sandal ağacı, mantar ağacı, araucaria ve babobab özleri ile yumuşatır, onarır, korur ve nemlendirir.
ÇOK AMAÇLI DUŞ JELİ - Yüz, Vücut, Saçlar
Erkeklerin hayatını kolaylaştıracak çok amaçlı duş jeli, meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır, muhteşem kokusuyla enerji verir. 

24 SAAT ETKİLİ DEODORANT
24 saat boyunca etkili sandal ağacı ve mantar ağacı özleri ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Uzun süreli koruma sağlar. Alüminyum tuzu ve alkol içermez, leke bırakmaz. 





TIRAŞ JELİ
Sandal ağacı ve mantar ağacı ile tıraş sonrası zarar gören cildi onarır, iritasyonu önler.
Öneri: Uygulamadan önce Huile Prodigieuse Kuru Yağ ile siz de cildinizi yumuşatabilirsiniz! 

TIRAŞ SONRASI BALSAMI
İçerdiği sandal ağacı ve mantar ağacı özleri ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır. Sakal uzamasını geciktirici özelliğe sahiptir. Baobab yaprakları sayesinde 24 saat nemlendirir. Araucaria özü ile cilt stresini azaltır, anti-aging etkisi sağlar. 

ÇOK AMAÇLI NEMLENDİRİCİ JEL
Sandal ağacı ve mantar ağacı ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır. Cildi nemlendirir, enerji verir ve sebum fazlasını emerek matlaştırıcı etki yaratır.

GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ
Erkeklerin favorisi haline gelecek olan bu göz çevresi bakım kremi cildi yatıştırır, göz çevresindeki şişkinliği ve koyu halkaları giderir, anti-aging etki sağlar. Kontakt lens ile kullanıma uygundur.

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...