13 Eylül 2015 Pazar

SEPHORA HOT NOW 5 KARŞINIZDA!







Güzelliğin kalp atışı Sephora, kozmetik trendlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Güzellik editörlerinin seçtiği, en beğenilen makyaj ürünlerinden oluşan Sephora “Hot Now 5” güzellik tutkunu kadınları bekliyor. Dünyadaki kozmetik trendlerini takip etmek için, Sephora mağazalarındaki “Hot Now” alanını ziyaret etmeniz yeterli!




Sephora – Yüz Kontür Kalemi

Amerika’dan gelen ve Hollywood yıldızları tarafından oldukça beğeni toplayan bu muhteşem makyaj tekniğini kaçırmak olmazdı!

Profesyonel makyaj sanatçıları tarafından yıllardır kullanılan bu teknik, güzellik otoriteleri arasında da oldukça popüler. Bu yeni, ikisi bir arada ürün ile Sephora hayatınızı kolaylaştırıyor.

İlk olarak koyu renkteki ucu elmacık kemiklerinizin altına, burun kemiğinizin yanlarına ve çenenize uygulayarak yüzünüzü şekillendirin. Açık renkli ucu ise gözlerinizin altına, yanaklarınıza, alnınıza ve burun kemiğinizin üstüne uygulayarak yüzünüzün belirli bölgelerini aydınlatın.

Son olarak bir fırça yardımıyla çizdiğiniz hatları birbirleriyle karıştırıp keskin çizgileri yok ederek muhteşem bir sonuç elde edebilirsiniz.
Fiyat: 49.90 TL







Sephora – Kaş Pudrası

Makyaj sahnesinin yeni yıldızı bu kaş pudrası, göz açıp kapayıncaya kadar kaşlarınızı şekillendirmenize olanak sağlıyor. Kaşlarınız ile ifadenizi değiştirmek ve daha genç bir görünüme sahip olmak için bu ürün bir mucize. Sephora, kaşları yoğunlaştırmak, yeniden şekillendirmek ve hacim vermek için bu kaş pudrasını geliştirdi ve biz pudra yapısına bayıldık.
Su geçirmez yapısı sayesinde gün boyunca kusursuz bir görünüm sağlar. Ve bir ipucu! Daha çarpıcı bir görünüm için kaş kemiğinizin altına aydınlatıcı kullanmayı unutmayın.

Fiyat: 32.90 TL


Urban Decay-Naked Smoky Far Paleti

1, 2, 3 ve karşımızda 4... Herkesin merakla beklediği Smoky far paleti ile Urban Decay bir kez daha sansasyon yarattı. Bir önceki paletlere göre daha koyu bir makyaj imkanı sunan bu palet, ışıltılı ve mat tonları bir arada bulunduruyor. Yenilenen kapak tasarımı, 12 farklı renk alternatifi ve paletin içinde yer alan 2 uçlu fırça sayesinde Urban Decay her zaman olduğu gibi yine her şeyi eksiksiz düşündüğünü kanıtlıyor.

Kısacası kadifemsi dokuları, zengin renkleri ve uzun süreli kalıcılığı ile birlikte bu eşsiz palet farklı renkleri muhteşem bir uyum içinde kullanmanızı sağlıyor! Deneyin, bağımlısı olacaksınız!

Fiyat:169 TL



Beauty Blender – Micro-Mini Sünger

Beauty Blender yine çok inovatif! Bu sezon beauty blender kült olmuş makyaj süngerlerine bir yenisini ekliyor. Mikro mini sünger ikilisi, hem makyaj uygulaması hem de kontür işlemi için birebir. Küçük boyutuna rağmen her zamankinden daha fazla etkiye sahip olduğunu kanıtlarken, göz, dudak ve burun çevrenize kolayca makyaj uygulayabilmenizi sağlıyor.

Bir kez ıslatın ve bu yeni yumurta şekilli mini süngerleri iki katı hacmine, makyaj uygulaması için kolay ve de eğlenceli hale getirin. Kapatıcı veya krem formdaki ürünlerle kullanıldığında da kusursuz bir makyaj elde etmek çok kolay.

Fiyat:46,90 TL




 





*Basın bültenidir.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...