16 Şubat 2016 Salı

Sevgililer Günü-YKM Shiseido Alışverişim

Herkese merhaba

Sevgililer Günü dolayısıyla kozmetik mağazalarında oldukça güzel indirimler oldu. Geçen sene Shiseido'nun güzel kofreleri olduğu için o indirimi daha iyi bir şekilde değerlendirmiştim. Yazısını şurayı tıklayarak okuyabilirsiniz. 

Bu sene, sivilce için kullandığım jel, yüzümü çok kuruttuğu için, özellikle dikkat ettiğim halde göz altımda istemediğim kırışıklıklar gözüme battığından bu indirimde, güzel bir göz serumu almaya karar verdim.





YKM' de yönlendirmesine güvendiğim bir uzman varken, %20 indirimi değerlendirdim. Benefiance Nutri Perfect Serum göz altlarını toparlayıp, kırışıklıkları azalttığını vaad ettiği için ona şans vermek istedim. Ürün 319 TL'den 255TL'ye indi.

Bir de fazla kalın olmayan ve bakım yapan bir kapatıcı almak istedim. Shiseido'nun Yves saint Laurent'ın meşhur kapatıcı-aydınlatıcısı touche eclat'a benzeyen bir düzelticisi (corrector) var. Ondan artısı, daha kapatıcı olması. Ayrıca renk seçenekleri de bulunuyor ki böylece göz altı sorununuza göre uygun rengi alabiliyorsunuz. Bana 105 numaralı Beige rengi tam oldu. 165TL'den 132TL'ye düştü.

Özellikle Ultimune'u yeni çıkan göz konsantresini çok merak ettiğim için, denemem için Naime hanım sağolsun bana bir kaç tane tester'ını ve yeni çıkan göz altı kreminin de testerını verdi.

Özellikle testerları da düşündüğümüzde yine güzel bir alışveriş yapmış oldum. Mağazayı bilemiyorum ama hala sitesinden %20 indirim var. Değerlendirmek isterseniz aklınızda bulunsun.

Siz bu indirimleri nasıl değerlendirdiniz? 

Başka bir yazıda görüşmek üzere, güzel ve mutlu kalın.

21 yorum:

  1. Güle güle kullan cnm güzel bir alışveriş olmus:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canımcım yorumlarını bekliyorum özellikle o kapatıcı nasıl merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de büyük bir merakla aldım, .ok takıkım bugünlerde göz altlarıma :(

      Sil
  3. Bu markanın ürünleri harikadır :) Güle güle kullan canım

    Sevgiler xx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ben de çok severek kullanıyorum.

      Sil
  4. güle güle kullan canım indirimli bir alışveriş yapmışsın.

    YanıtlaSil
  5. kapatıcısını bende kullanıyorum çok çokk memnunummm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşasııın o zaman :)) Kaç numara sendeki?

      Sil
  6. Shiseido denildiğinde aklıma gelen ilk isim sen 2. isim duygu özaslan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim marka ile beni anman çok hoşuma gitti Ezgicim <3

      Aramızda bir fark var, birimiz ürün gönderiliyor ve hepsini çok beğeniyoruz, ben ise sevmediğim zaman söylüyorum :))

      Sil
  7. güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım, avantajlı bir alışveriş olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevdacım. Testerlar sağolsun ^.^

      Sil
  9. Cnm öncelikle aldıklarını güzel günlerde kullan.Bu marka 1-2 senedir dikkatimi çekiyor özellikle şu çok met edilen dışı kırmızı olan serumu ve fondoteni,Senin diğer yazılarını ve yorumlarını da severek okudum.Ben sana şöyle sorsam genel anlamda fiyatlarını hak eden ürünler mi ? Özellikle cilt bakım serisi denenmelimi mesela şu kırmızı serum gibi :)çünkü bu marka ile este lauder arasında çok gidip geliyorum...Senin fikrin nedir ? tşk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Kesinlikle parasını hakkeden ürünler. Kimi yönlendirdiysem çok memnun kaldı. Ama bunun bence en önemli noktası, mağazada bulunan marka uzmanı. Eğer uzman işini gerçekten iyi biliyorsa, gözü kapalı alabilirsiniz.

      Ultimune (kırmızı serum) yazmıştım, önceki yazılarımdan bulabilirsiniz. Ama kırmızı fondöteni bilmiyorum. Gerçi ben bir kırmızı fondöten kullanmıştım ama onu da arkadaşım Japonya'dan getirmişti. Türkiye'de maalesef ki yok.

      Estee Lauder'in ürünlerini deneme fırsatım olmadı (göz serumu dışında) o yüzden karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Ama şurası da bir gerçek ki, sadece kozmetik üreten kozmetik markalarının ürünleri, moda markalarının bakım ürünlerine göre daha işe yarar diye düşünüyorum. Çünkü onlar sadece bu işe kanalize olmuşlar.

      Umarım sorularınıza cevap olmuştur ^.^

      Sil
    2. Cnm çok tşk ederim cevabın için, yalnız ben fondoteni yanlış anlattım, dışı kırmızı dediğim serum du :) Ykm de 2 çeşit fondoteni vardı fiyatı 185 tl arkadaşıma almıştık kendisi Nars, Este lauder markasının fondotenlerini kullanmasına rağmen hala aradığımı bulamadım diyen biriydi.Taki o fondotenden sonra, ben fondotenimi buldum dedi.Onun yorumundan sonra markaya ilgim dahada arttı.Ne yapalım orta yaşa gelince paraya birazcık kıyıcaz artık :)) tekrar çok tşk ederim cnm :)

      Sil
    3. Kesinlikle :)) Ben okuduğunuz için teşekkür ederim. Ürünler hakkında her zaman soru sorabilirsiniz.

      Sil
  10. Yaaaa ikisini de çok merak ettim!!!! Shiseido ile hiç anlaşamasam da ayrıntılı yorumlarını bekliyor olacağım! Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha 1 hafta bile olmadı, biraz geçsin ilk işim yazmak olacak. Çok pahalı ürünler diye, iyice gözlemlemeliyim ^.^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...