31 Temmuz 2017 Pazartesi

Topicrem Ürünleri


Laboratuar başkanı bir babanın küçük oğlunun hassas cildini iyileştirme çalışması ile gündeme gelen Topicrem markası 1993 yılında kurulmuştur. Kızarıklık ve kaşıntı sorunlarına yönelik olarak hazırlanır. Teknolojik gelişmelerle paralel olarak devam eden ürün içerikleri bilimsel kaynaklardan da beslenerek güçlendirilmektedir. Günümüzde dünya çapında bir marka olan ve Topicrem Şampuan alanında da üretim yapan marka, 40’tan fazla ülkeye ürün satışı gerçekleştirmektedir. Ürünlerin ortak özellikleri, yağlı ve yapışkan bir his bırakmadan cilt bakımı sağlamasıdır. Nemlendirici yönü çok güçlü olan ürünler cildin kaybettiği sağlıklı dokuyu bu şekilde geri kazandırır. Cilt bariyerini güçlendiren içeriklerle tüm hasarların giderilmesine katkı sağlar.


Topicrem Nemlendirici Serisi
Seride yer alan ürünler cildin doğal maddelerle pürüzsüz, yeni ve sağlıklı bir görünüm almasını sağlar. Kuru ve hassas yapıdaki ciltlerde etkili olan ürünler cilt rahatsızlıları, lekelere karşı çözüm geliştirir. Ultra Moisturizing Face Cream Normal Ciltler için Ultra Nemlendirici Yüz Kremi, serideki en popüler ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. Nem dengesini cilde kazandırarak uzun süre kuruluğun yenilenmesini engeller. Ultra Moisturizing Body Milk Yüz ve Vücut Nemlendirici Sütü, parafin yağı içeriğiyle cildin yumuşamasını sağlar ve besleyici özellikleri vardır. Hand Cream Nemlendirici El Kremi, gliserin ve parafin yağı sayesinde ellerin tüm gün bakımlı ve nemli kalmasını sağlar. Kuru ciltlerde etkisi yoğun hissedilir. Ürün gerginlik hissini azaltır.
Shower Cream Douche Nemlendirici Duş Kremi, içeriğinde sabun bulunmaz ve nemlendirici etki yaratırken kurmayı kalıcı şekilde engeller. Suyla aktif olan parçacıklar nemin vücutta suyun hapsolmasını sağlar ve nemi dengeler. Topicrem AD Emülsiyon Nemlendirici Balsam, cildi aşırı kuru olan kişiler için geliştirilmiştir. Nem seviyesini dengeler ve onarım, bakım sağlar. Topicrem Nemlendirici Gündüz Kremi, cildi bir yandan güneşin olumsuz etkilerine karşı korkurken diğer yandan nem dengesini sağlayarak direnç geliştirir. Corrective Night Cream Nemlendirici Gece Kremi, ciltte görülen kahverengi lekeleri "White result” özelliği sayesinde yok eder. Tüm cildin homojen yapı kazanmasını sağlar.    

Topicrem SOS
Aşırı hassas ciltlerin kullanımına yönelik geliştirilen SOS ürünleri shea yağı gibi doğal bitkisel özler sayesinde cildi besler, nemlendirir ve doğal koruyucu bariyere zarar vermeden kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Topicrem SOS ürünlerinin içinde su tutucular vardır ve bunlar kalıcı nem oluşturur.
  1. SOS Lips Stick Besleyici Dudak Nemlendirici Stick: Hava şartları gibi etkenlere bağlı olarak görülen kuruluk ve çatlamanın önüne geçer. Dudaklardaki ölü deriyi atarak sağlıklı görünüm kazandırır.
  2. Sos Nutritive Cream Besleyici ve Nemlendirici Krem: Cildin gerilmesini önleyen güçlü bir üründür. Kuru ve hassas yapıdaki cildin beslenmesini, yumuşayarak daha sağlıklı olmasını sağlar.
  3. SOS Extra Zor Koşullar İçin Balsam: Besleyici yönü çok yüksek olan kuru ciltlerin kullanımına yönelik geliştirilen üründür. Dış etkenlerin zararlarını en az seviyeye indirir.
  4. SOS Nourishing Face Cream Besleyici Yüz Bakım Kremi: Cildin doğal korumasına zarar vermeden kaybolan nemin geri kazanılması sağlanır. Hassas yapıdaki ciltlerin kullanımı için idealdir.
Topicrem Ultra Moisturizing
Topicrem Ultra Moisturizing serisi canlılığını ve ışıltısını kaybeden ciltlere yönelik geliştirilen özel bir seridir. Tazelik, esneklik ve aydınlık kazandırır. Yaş ve cinsiyet farkı olmadan cilt bakımını en üst seviyede gerçekleştirir. İlk yaşlanma belirtilerini etkisiz hale getirir ve ince çizgileri yok eder. Ultra Moisturizing Face Cream, cildin uzun süreli nem dengesinin sağlanmasına yardım eder. Erken yaşlanmanın önüne geçer. Ultra Moisturizing Body Milk, alerjiye meyilli, egzama sorunu olan kuru ve nemsiz ciltler için geliştirilmiştir.
Tüm topcrem ürünlerine nareczadan indirimli olarak alabilirsiniz.


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...