3 Haziran 2014 Salı

Mac Frankly Scarlet Allık

Herkese merhaba

Bu yazımda size Mac'in en sevdiğim allığı olan Frankly Scarlet'ten bahsetmek istiyorum.


Mac Frankly Scarlet Allık
Mac Frankly Scarlet Allık
bu allığı ilk önce Görkem'in blogunda görüp, çok beğenmiştim. Mac'e sürekli gelip gidip uygulamıştım ve bir türlü cesaret edememiştim satın almaya. Yüzümde kızarıklıklar olduğundan bu kırmızı allık hoş durmaz diye düşünüyordum. Bir online alış verişimde cesaret edip aldım. İyi ki de almışım. Çünkü kendisi benim en sevdiğim allıklarımdan biri oldu.

Rengini sanıyorum çok iyi yansıtabildim. Canlı bir kırmızı. Aşırı pigmentli ve mat bir yapıda. Ürün diğer Mac allıkları gibi 6 gram ve hiç biteceğe benzemiyor.

Mac Frankly Scarlet Allık
Mac Frankly Scarlet Allık


Mac Frankly Scarlet Allık
Mac Frankly Scarlet Allık
Allığı uygularken en dikkat edilmesi gereken nokta ise, elma şekeri olmamak için çok hafif uygulamak. Ben Sigma'nın F40 Allık fırçasını veya Real Techniques'in allık fırçasını kullanıyorum uygularken. Çok hafif değdirip, yüzüme pıt pıt hareketiyle uygulayıp, şöyle bir üsten karıştırıyorum. Ve görüntüsü çok sağlıklı, yanaklar oluyor.

Tek kötü tarafı, yüzümdeki kırmızıları kapatmadan bu allığı uygulayamıyorum. Kışın fondöten, yazın ise BB krem veya CC kremin üzerine sürebiliyorum. Sizin de benimki gibi bir cilt probleminiz varsa eğer bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu allığı kullandığım zaman ya nude bir ruj veya tamamen kapatıcı olmayan, yarı opak ve parlak rujları tercih ediyorum.

İçindekileri merak edenler için

Mac Frankly Scarlet Allık
Frankly Scarlet'i Mac mağazalarında veya www.maccosmetics.com.tr adresinden satın alabillirsiniz. Fiyatı 70 TL. Sakın denemeden almayın derim.

Bir daha ki yazıya kadar hepinize hoşçakalın.


2 yorum:

  1. Bloğun hayırlı olsun :)
    Allığın rengine bayıldım canlı bir renk
    Bende bloğuma beklerim hemde bloğumda çekilişe :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...