24 Ağustos 2014 Pazar

Project 10 pan

Aşırı sıcak bir İzmir gününden herkese merhaba :)

Havaların soğumasını benim gibi iple çekenler kimler? Kot giymeyi, detaylı makyaj yapmayı ve terlememeyi o kadar özledim ki.

Şu sıralar yüzüme güneş kremi veya bb krem, açık renkli bir far,allık, rimel ve rujdan başka bir şey süremiyorum. Hal böyle olunca da bu kozmetikler maalesef ki bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde kozmetiklerimden bir kaçını eledim ve dağıttım. Bir şekilde sevgili Görkem gibi detox yaptım. Aynı renk fardan bile ne çok alıyoruz farkında mısınız? Hem de hiç ihtiyacımız yokken. Eminim ki hepinizin elinde kahvenin herhangi bir tonundan 3 değişik markanınkinden bulunmakta.

Bu detoxtan sonra 10 tane ürün belirledim ve bunları bitirmeden herhangi bir kozmetik almamaya karar verdim. İçlerinde gerçekten az kalan olduğu için, bitiş tarihini de temmuz sonu yaptım.

Bakalım şanslı ürünlerimiz nelermiş.



Bakım ürünlerine bir göz atalım, temmuzun sonuna kadar bitireceğimi düşünüyorum. Gördüğünüz gibi çok az kaldı. Biodermanın sensibio h2o bitecek diye üzülüyorum.

Kozmetikler ise biraz daha kalabalık. Ama sadece bu ürünleri kulanırsam bitirebilirim.

Haydi hep beraber bu şekilde bitirme projesi yapalım. 1-2 ürün bile bitirebilirsek ne mutlu bize.

9 yorum:

  1. Ne güzel, hepsi de bitmek üzere. Ben bi pan yapsam sanıyorum 1 yıl süre,o kadar çok ve o kadar bitmeyecek gibi ki hepsi de...
    Dur bi bakayım ben de, kafam karıştı. Bitecek gibi olanlar olur mu ki???
    :)

    YanıtlaSil
  2. Geçtiğimiz aylarda ben de yapmıştım, gerçekten güzel ve hatta eğlenceli oluyor :D Güzel ürünler seçmişsin kolay biter gibi bir tek Benefit'ten şüpheliyim :) o çok bereketli bir türlü bitmiyor :D

    YanıtlaSil
  3. hadi kolay gelsin o zaman bende bir kaç ürün bitirebilsem ne güzel olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitirelim de yenilere yer açılsın dimi ama :))

      Sil
  4. Kolay gelsin tatlim! Bende ruj, far bazi ve fondöten bitirmeye calisiyorum ama sanki hic azalmiyorlar gibi, makyaj cok dayaniyor ya :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...