9 Ocak 2015 Cuma

Sephora Güzellik İndirimi Başlıyor


Sephora’da 10 Ocak tarihinde başlayıp, 25 Ocak tarihine kadar devam edecek indirim kampanyasıyla güzelliğine güzellik katılıyor.




Kozmetik ve Sephora tutkunlarının merakla beklediği Sephora’nın geleneksel indirim kampanyası 10 Ocak tarihinde başlıyor.
‘Büyük İndirim’ kampanyasında seçili Sephora gloss’lar 10 TL., farlar 10 TL., rujlar 15 TL., maskaralar 20 TL., fondötenler 20 TL.,  fırçalar 10-15 TL. gibi değişen fiyatlarla güzellik tutkunlarını beklerken, ilk kez Sephora markalı cilt bakım ürünleri de %50’ye varan indirim fırsatıyla sunuluyor.

Sadece Sephora mağazalarında satılan markalardan Benefit’in far ve paletleri %50 indirim imkanıyla satışa sunulurken, Ciate, Too Faced, Front Cover, Vita Liberata gibi markaların seçili ürünleri de %50 indirim imkanıyla Sephora’da tutkunlarını bekliyor.
Avantajlı fiyatlarla Sephora’nın renkli, enerjik, heyecanlı ve eğlenceli dünyasında kendini şımartmak isteyenler 10-25 Ocak tarihleri arasında Sephora mağazalarında buluşuyor.

Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…
Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyen müşteriler, Sephora mağazalarından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında ‘Sephora White’ kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor. Sephora White kart ve Black sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor ve biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanabiliyor. Özel dönemlerde ise, sadece kart sahipleri kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığına sahip oluyor!

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Cumartesi günü hemen gideceğim Sephora markalı ürünlerde çok güzel indirimler var bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı yerlerde cumartesi başlamamış. Umarım mağdur olmamaışsındır

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...