26 Ocak 2015 Pazartesi

The Balm- Balm Shelter

Herkese merhaba

Bu yazımın konuğu, The Balm'ın renkli nemlendiricisi olan Balm Shelter. Kendisinden, 2014 yılında almasaydım dediğim ürünler hakkındaki şu yazımda bahsetmiştim.


the balm- balm shelter
The Balm- Balm Shelter

 Dikkat ederseniz BB krem demedim çünkü Balm Shelter BB krem değil, sadece renkli nemlendirici. İşte bundandır ki yağlı ciltlerin kullanmasını önermem. Sürekli pudra ile sabitlerseniz kullanabilirsiniz tabi.

Hem cilt yapıma uygun olmayan bu ürün, cilt tonuma da maalesef uygun değil. 3 farklı renk tonu olan Balm Shelter'da görevlinin bana en koyu rengini vermesi, bununla birlikte oksitlenen ürünün daha koyulaşıp ve turunculaşması sonucunda kendisiyle hiç iyi anlaşamadık.

The Balm- Balm Shelter

Ürün 64ml lik kocaman bir ambalaja sahip. 18 SPF yani güneş koruması var. Ülkemizde sadece Gratis'lerde satılıyor. İndirim zamanı çok çok uygun fiyata bulabilirsiniz.

The Balm- Balm Shelter

Tenimle arasındaki renk farkı bu şekilde. Kuru ciltliyseniz bir şans verebilirsiniz. Rengine iyice emin olmasan almayın derim.

Diğer The Balm Yazılarım için:

Herkese bakımlı ve mutlu bir hafta dilerim.

6 yorum:

  1. çok merak ettiğim bir ürün ama sanki ten rengınıze koyu gelmiş ki bu ürün standart renkte bildiği kadar bense esmerim daha da zenci olurum heral:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşırı koyu geldi. Ben satış danışmanının kurbanı oldum. ama cildim yağlı, zaten renkli nemlendirici bana göre değil, bb krem almam gerek benim

      Sil
  2. Ben bu üründen oldukça memnun kalmıştım. Demek ki, sana uymadı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi uysaydı belki yağlı ciltli olmama rağmen sevebilirdim ama bana çamur sürmüşüm gibi oldu :(

      Sil
  3. Merhaba Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...