20 Şubat 2015 Cuma

Mac Painterly- Mac Soft Ochre Paintpotlarının Karşılaştırması

Herkese merhaba

Karşılaştırma yazılarını bazen, ürün tanıtım yazılarından daha bilgilendirici buluyorum. Daha önce de Mac Kinda Sexy ve Modesty rujlarının ve siyah kalemlerin karşılaştırmasını yapmıştım. Okumak isterseniz tık tık.

Bu yazımda da Mac'in bende olan krem farlarından Painterly ve Soft Ochre'yi karşılaştırmak istiyorum. Bakalım kim kazanacak?

Öncelikle şunu hatırlatmak isterim ki, bu kişiden kişiye göre değişecektir. Nedeni ise herkesin cilt at tonunun farklı olmasından kaynaklanıyor.

Ayrıca sarı, kırmızılıkları nötrlerken, pembe ise  mavileri nötrler. Yani sizin göz kapağınızda belirgin damarlar varsa eğer pembe (painterly), kızarıklıklar varsa eğer sarı (soft ochre) kullanmanız daha doğru olacaktır. İhtiyacınızı belirleyip, ona göre satın alırsanız eğer, sizin için en iyisi odur.
Mac Painterly Mac Soft Ochre Paintpotlarının Karşılaştırması

Benim için Soft Ochre bir adım önde. Çünkü çok doğal duruyor ve göz kapağımdaki renk eşitsizliklerini ortadan kaldırıyor. Painterly ise çok pembe duruyor.

Önemli olan size yakışan ve sizin hangisini sevdiğiniz.

Hepinize çok güzel ve uzun bir haftasonu dilerim.


6 yorum:

  1. Soft Ochre benim de favorim. Cilt tonu alt rengim sarı olduğu için, gerçekten çok doğal duruyor. Farlarımın altında vazgeçilmez bazım <3

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş canım. O kadar çok adı geçiyor ki bu paint pot.ların; sırf merakımdan gidip yakından baktım. Kız bana inatla painterly önerdi, almadan çıktım. Zaten almak için gitmemiştim ama bazen satıcılar çok inatçı çıkıyor, bu da çok sinir bozucu oluyor ama yazın sayesinde alırsam, hangisi olacağı konusunda aydınlanmış oldum, eline sağlık :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne mutlu bana <3 aldıklarımızın içimize sinmesi çok önemli. Satıcı (mua) elindeki ürünü satmaya çalışıyor. Elinde belki diğerinden kalmamış olabilir. Hiç güvenmiyorum ben böylelerine.

      Sil
  3. Aradığım cevabı burada buldum, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...