16 Haziran 2015 Salı

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ İÇİN GRATİS'TEN YÜZDE 40 İNDİRİM


Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yaklaşan Babalar Günü için erkek parfüm, cilt bakım ve hediye kofre ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim sunan kampanyasını başlattı. Henüz hediye seçimi yapmamış olanlar, uygun fiyatlarla en güzel hediye seçeneklerini Gratis mağazalarında bulabilecek.



Gratis’in erkekler için sunduğu ve yalnızca Gratis’te bulunan Bond, Unify, Scarface gibi özel markalardan tıraş jeli, tıraş köpüğü, vücut spreyi, parfüm, deodorant seçenekleri hediye için alternatif olurken, Gratis Kart ile yapılacak alışverişlerde de puan kazanma şansı yakalanacak.



Kendine bakmayı seven babalar için hediye arayanların 45 ilde yer alan 260 Gratis mağazasından birini ziyaret etmeleri yeterli olacak.





Gratis Kart

Gratis; sektöründe bir ilke daha imza atarak, müşterilerine tüm alışverişlerinde avantaj sağlayacak Gratis Kart’ı “Size Güzel Bakan Kart” sloganı ile hayata geçirdi. Gratis Kart, Türkiye genelinde yer alan tüm Gratis’lerden ücretsiz olarak alınabiliyor. Yapılan her alışverişten puan toplatarak ve indirimlerden yararlandırarak avantaj sağlayacak olan Gratis Kart, sunacağı sürprizler ve hediyeler ile de sürekli şaşırtacak. Gratis Kart aynı zamanda kişinin alışveriş eğilimlerine göre kişiye özel avantajlar da sunacak.



Gratis Hakkında

Gratis, Nisan 2009’da SEDES Holding bünyesinde kuruldu. Gratis, 45 ilde 260 satış noktasıyla, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği ürün ve hizmetleri sunarak, renkli kozmetik, cilt bakım ve kişisel bakım alanları dahil 12 kategoride geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Renkli kozmetikten bebek bakımına, temizlik ve hijyenden atıştırmalığa kadar birbirinden farklı ürünlerde kolay ulaşılabilir, hızlı ve rahat alışveriş imkânı sunan Gratis’te şu an yaklaşık bin tanesi kendi markalarına ait olmak üzere 8 binden fazla ürün müşterilere sunulmaktadır.

*Basın Bültenidir

4 yorum:

  1. öğlen arasında gidiyim de bir bakayım babam için değil kendim için)) teşekkürler bilgi için))

    YanıtlaSil
  2. iyi haber akşama bakayım neler girmiş indirime :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir indirimi pas geçmeyengiller gururla suna :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...