26 Haziran 2015 Cuma

SEPHORA’DAN GÜNEŞ GİBİ İNDİRİM

Kozmetik tutkunlarının heyecanla beklediği Sephora’nın yaz indirim kampanyası başlıyor ! Sephora’nın renkli, eğlenceli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler, 27 Haziran- 12 Temmuz tarihleri arasında MADE IN SEPHORA, BENEFIT, ALGENIST, REXALINE, ERBORIAN, VITA LIBERATA, CIATE, OPI, NAILS INC, ANDREA FULERTON, DESIGUAL, RIHANNA, DVF, LADY GAGA gibi markaların muhteşem ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler.

Kampanya kapsamında; Ciaté+Nails Inc+OPI 19.90 TL, Sephora Color Hit ojeler 3 TL, Sephora Colorful farlar 10 TL, Sephora rujlar 15 TL, Sephora maskaralar 20TL, Sephora eyeliner'lar 15 TL, Sephora ultra shine gloss'lar 10 TL, Sephora fondotenler 25 TL, Sephora allıklar 20 TL, Sephora pudralar 20 TL, Benefit three some kofre 89 TL yerine 62,90 TL ‘den satışa sunulacak. İndirim kampanyası 12 Temmuz 2015 tarihine kadar Sephora severleri bekliyor olacak.

Sephora Outrageous Volume Maskara
Sephora'nın bu 7 farklı özelliğe sahip maskarası ile kadınlar dolgun, hacimli kirpiklere ve çekici bakışlara sahip oluyorlar. Kirpikleri besleyen, kıvrımlı hale getiren, hacim kazandıran, uzunluk sağlayan, birbirinden ayıran ve güçlendiren maskara, waterproof özelliğiyle de suya dayanıklı, konforlu bir yaz kullanımı sağlıyor. Outrageous Volume Maskara kirpiklerde sıra dışı bir hacim tercih eden kadınların vazgeçilmezi oluyor.
Fiyatı: 20,00 TL

Sephora Profusion Color Hit Oje
Sephora Color Hit oje serisinin renk uzmanlığı, tırnaklara renk getiriyor. ‘
Tırnaklarınızda aynı anda hem klasik hem modern bir görünüm yaratmak istiyorsanız Sephora'nın geniş renk skalasına sahip, oje koleksiyonu sizleri bekliyor.
Fiyatı: 3,00 TL


Sephora New Color Allık
Sephora, yanakları renklendirmenin en güzel yolunu New Color allığıyla sunuyor. Mat ve sedefli olarak sunulan bu allıklar, en sevilen renklerin saklandığı ve Sephora'nın kişiselleştirilebilir yeni paleti içerisinde her yere götürülebilir.
Fiyatı: 20,00 TL

Sephora Colorful Mono Far
Siz susun, gözleriniz konuşsun! Sephora ‘Colorful’ serisindeki renkler tam sizlik! Birçok renk alternatifi arasında metalik ışıltılı olanlar göz kamaştırıyor.

Fiyatı: 10,00 TL

Sephora Ultra Shine Lip Gloss
Sephora’nın, son derece parlak ve renkli bir dudak için, dudaklar üzerinde dolgun bir etki yaratan gloss’u, muhteşem bir parlaklık ve dolgunluk sunuyor. Ultra yumuşak dokusu sayesinde de bağımlılık yapan bir his uyandırıyor.
Fiyatı: 10,00 TL

Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…
Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyen müşteriler, Sephora mağazalarından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.
Sephora White kart ve Black sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor ve biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanabiliyor. Özel dönemlerde ise, sadece kart sahipleri kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığına sahip oluyor!

www.sephora.com.tr

*Basın bültenidir.

10 yorum:

  1. Ay ne güzel bir haber :) sosyal medya ya da e-mail ile bilgilendirme yapmadılar bu iyi oldu. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün yarın yaparlar. Ben teşekkür ederim ^.^

      Sil
  2. ay gitsem bir türlü gitmesem bir türlü :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendimi yılbaşı kofrelerine saklıyorum ^.^

      Sil
  3. merhaba bloguna bayıldım severek takip edicem :) bloguma beklerim :) http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Süpermiş gerçekten fiyatlar nerdeyse Essence gibi falan olmuş teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  5. ya gercekten mii <3 acaba ben simdi bu indirimden mi yararlansam yoksa italya'ya mi saklasam kendimi, emin olamadim ^^ ama ciateler opiler 20tl diyor yaa <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin yerinde olsam İtalya'ya saklardım kendimi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...