7 Ağustos 2015 Cuma

Michael Kors'dan Eylül Ateşi

Michael Kors Collection, yeni sezonunda geometrik desenleri yeniden tanımlıyor. Farklı tarz ve desenlerin bir arada kullanıldığı koleksiyonda özellikle puantiye ve çizgi detayları öne çıkıyor. Siyah, beyaz, gri, taba renklerinin sıkça kullanıldığı  koleksiyonda günlük şık görünüme sofistike dokunuşlar ile yeni bir bakış açısı kazandırılmış.
Michael Michael Kors çantalarında ise  bu sezon alışılmışın dışında bir  olan renk  Tiel Blue   ön plana çıkıyor.   Yeşil  ve  mavi tonu ile Akdeniz’den ilham  alınan  çantalar canlı ve sofistike duruşuyla  renk  seven kadınların  beğenisine sunuluyor.
Michael Kors’un altın rengi toka detaylı sandaletleri sadece gündelik kıyafetlerle değil şık pantolon takımların altında da  kullanabilmeniz mümkün . Maskulen tarza feminen dokunuşlar sunan sandaletler rahatlığı şıklık ile buluşturuyor.
Michael Kors’un vazgeçilmezi Aviator gözlükler ise  bu sezonda raflarda yerini alıyor. Siyah - koyu gri çerçeve eşleştirmeleri ile yüz hatlarının ortaya çıkarılmasını sağlayan gözlükler, Michael Kors’un artık imzası     haline gelen kahverengi tonlu zebra deseni ile bir araya geliyor.



*Basın bültenidir.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...