2 Şubat 2016 Salı

Ocak 2016 Bitenler

Herkese merhaba

Yeni yılın ilk bitenleri bu yazımın konuğu.


Bakım ürünleri:


  •  La Roche Posay Effaclar Duo: Yağlı ve sivilceye meyilli cildim için çok uygun bir nemlendirici jel. Bittikçe aldığım bir ürün. (Bu seferki sivilce sıkıntımda pek işe yaramadı)

  • Eklips Oje Düzeltici: Ucu çok kalın, bir kullanımda deforme oldu. Yedeği de yoktu. Bir daha almam. Kendisinden şurada da bahsetmiştim.

  • Flormar Makyaj Temizleme Mendili: Evde kullanmıyorum, seyahatler için almıştım ama kurumuş.

  • Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum: Göz altımı sürdüğüm zaman yaktı, ama performansından memnun kaldım. büyük boyunu alabilirim. Uzun süre kullanabildim.

  • Cyrene Scrub: Güzeldi fakat karar vermek için yeterli bir miktar değil.

  • Clarins Göz Kremi: 2-3 kullanımlıktı. Bir şey anlamadım.

  • Kiehls Göz Serumu:1 hafta kadar kullandım. Sevip sevmediğime karar veremedim.

  • Kiehls Sivilce Tedavisi: 1 hafta kadar kullandım. Çok inatçı sivilcelerim olduğu için mucize olmadı ama dönemsel sivilceler için tam boyu alınabilir.

  • Kiehls Kil Maskesi: Cildimi güzelce arındırdı.


Renkli Kozmetikler:



  • Avon Mega Effects Maskara: Dolgunlaştırma ve uygun fiyat beklentiniz varsa tavsiye ederim. Başka hiç sevmesem de sonraları sevdim. Yazısı için tık tık.

  • Alix Avien Keçe Uçlu Eyeliner: Ne sevdim ne sevmedim. Çok arada kaldığım bir ürün oldu. eyeliner sürme beceriniz varsa seversiniz. Tekrar almam. Yazısı için tık.

  • Maybelline Affinitone Kapatıcı 01: Severek kullandım. Yazısını şuradan okuyabilirsiniz. Fit me kapatıcı ile karşılaştırmasını da şuradan okuyabilirsiniz.

  • Emily Göz Kalemi: Severek kullandım.

  • Benefit They're Real Maskara: Çok sevdim. Yazısını şurayı tıklayarak okuyabilirsiniz. Fırçasını atmayıp, diğer mini boy rimellerde kullanmayı düşünüyorum çünkü efsane bir fırçası var.
Sivilce sorunum yüzünden, kurutucu yüz yıkama jeli kullandığım için ne kadar dikkat etsem de göz altı kırışıklıklarımın bu aralar çok belli olduğunu düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir göz altı serumu var mı?

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça ve güzel kalın.

19 yorum:

  1. Yves Rocher ürünlerini cilt bakımı konusunda tavsiye ederim. Benefit rimeli de edineceğim en kısa sürede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'in bakım ürünlerinden (peeling, maske) pek memnun kalmamıştım ama göz altı serumu varsa bir şans verebilirim. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Maybelline kapatıcıyı sevmeyen çok ama bende çok severek kullandım:))

    YanıtlaSil
  3. bugün bitenler günüymüş ben de bugün yazdım bitenlerimi.. Avon maskaraya sayende bir şans daha verdim ve evet aslında gayet iyi benim istediğim dolgunluğu veriyor ama kullanması zor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitenler günü kutlu olsun :P

      Kirpiklerim uzun, elim alışınca çok kolay gelmişti sürmesi. Üzüldüm bittiğine, her maskaranın harcı değil o kadar dolgunlaştırmak.

      Sil
  4. Ben Kiehl'sın Multi-purpose olan mor renkli serumunu sevmiştim. Ama serumdan da ziyade, Midnight Recovery Eye göz çevresi kremini gece-gündüz kullanırsan bence yeterli gelebilir. Bir de Cyrene'in arghan milk serumu göz altlarına da kullanılıyor, aklında olsun :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz İzmir'e yeni açıldı Kiehls :( Ben de gördüğüm gibi koşa koşa gidip isteklerimi anlattım, bunu önermişlerdi. Sizin söyledikleriniz de aklımda bulunsun. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. affinitone'dan bende memnun kalmıştım cnm,fiyatına göre performansı yüksek bir kapatıcı:)

    YanıtlaSil

  6. Benim de akneye eğilimli bir cildim var.Kiehls Kil Maskesini çok merak ediyorum.En kısa sürede alıp deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akneler için faydası olduğunu pek düşünmüyorum (halihazırda akneniz varsa) ama çıkmaması için yağ dengesi kontrolü yapabilir. 2 defa kullandığım için net bir şey söyleyemiyorum.

      Sil
  7. Effaclar Duo'yu ne kadar sevdiysem, Duo(+)'tan o kadar nefret ettim :/ Sizdeki de plus olan sanırım, o yüzden pek işe yaramamış olabilir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bununla ilgili çok yazı okumuştum. Yazın sorunsuz bir cildim vardı, nemlendirici niyetine sürdüm. Fazla yağlanmayı ve parlamayı önledi. Ama sivilce izleri için etkisini gözlemleyemedim.

      Sonbaharda başlayan sivilce sorunumda ise hiç bir işe yaramadı. Umarım "Plus" olduğu için değil, benim sivilcelerim iltihaplı ve kistik olduğu içindir :( Yoksa ne kullanacağız bundan sonra :((

      Sil
  8. Kiehl's meşhur avokadolu kremi nem verme konusunda çok başarılı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Balböceği, yaşım 35 olduğu için nemle birlikte kırışıklık bakımı yapan ürünler kullanmalıyım :(Tavsiyen için teşekkür ederim.

      Sil
  9. Benefit maskaranın fırçasını bende saklıyorum Gerçekten efsane bir rimel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kötü yanı büyük boy olmadığı için sadece minik boy rimellerde kullanabileceğim. napalım :)

      Sil
  10. Effaclar duo sanki daha çok sivilce yaptı bende:( özenle bekledim şimdi dışarı attırıyo, sonra pürüzsüz olcek diye, ama olmadı:(
    Gözaltı serumu dğil ama kiss my face eye witness göz kremini tavsiye ederim. Hem içeriği temiz hem nemlendirmesi süper

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...