29 Nisan 2015 Çarşamba

Ev Düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri 2

Herkese merhaba

Daha önce şu yazımda salon, şu yazımda mutfak şu yazımda da evin diğer bölümleri için dekorasyon ve düzen fikirlerimi paylaşmıştım.

Bu yazımda ev için diğer düzenleme fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.


  • Çarşaf, yastık ve nevresim takımlarımı güzelce katlayıp, kurdele takıyorum. Güzel koksunlar diye vanilyalı sabunla birlikte dolabımda saklıyorum. Böylece hem çok şık duruyor, hem de hepsi bir yerde oluyor.


Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri


  • El ve yüz havlularımı da rulo yaparak dolabımda tutuyorum. Aralara sabun koymayı da ihmal etmiyorum.



Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri


  • Banyodaki lavabo altındaki dolaptaki temizlik malzemelerini İkea'dan aldığım şeffaf kutulara koyuyorum. Böylece daha derli toplu görünüyor.
  • Yanındaki Lila Kutularda ise tekli maskeler ve pedler bulunmakta.


Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri


  • Aynı dolabın başka bölümünde de bakım ürünlerimin bir kısmı bulunmakta. Kardeşimin aldığı bu sevimli kutuya yerleştirdim. Hepsi derli toplu oldu. Sıra sıra koymaktansa bu şekilde koyunca hepsini görebiliyorum ve dağılmıyorlar.

Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri



  • İndirimlerde fazladan aldığım ürünlerimi, testerları, boş kapları, seyahat ürünlerimi kitaplıktaki bir rafta saklıyorum. Kapalı olduğu için bozulmuyorlar, neme maruz kalmıyorlar ve hepsi bir yerde duruyor.

Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri


  • Askıdaki giysileri renklerine göre ayırıyorum. Çok daha şık duruyor. Eşimin gömlekleri daha düzgün olduğu için onun fotosunu çektim.

Ev düzenleme ve Dekorasyon Fikirleri

Umarım sizin işinize yarayacak bilgiler de verebilmişimdir.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın.

6 yorum:

  1. Gecen hafta buyukce bir evden daha kucuk bir eve tasindim. Neyi nereye koyacagimi sasirdim, kimileri hala kolilerinde bekliyor :/ Temizlik malzemelerini kutulayip yerlestirecegim ben de sanirim. Eline saglik canim ^^

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir yazı oldu benim için temizlik malzemelerimi kutuya koymak hiç aklıma gelmemişti ikea dan hemen kutu alıcam tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  3. Sen ne kadar düzenli bir hatunsun böyle,, bayıldım be siri:) Aferim sana ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...