9 Haziran 2015 Salı

Sephora’nın efsanevi 3 cilt temizleme ürünü bir arada, üstelik 19.90TL.ye!

Güzelliğine düşkün kadınlar bilirler ki bakımlı ve güzel bir cildin ilk şartı cilt temizliğidir. Sephora, kadınların rutin cilt temizliği alışkanlığı kazanması ve ürünlerin ciltlerinde yarattığı olumlu etkileri keyfe dönüştürmek için üzerine düşeni yapıyor ve akıllara kazınacak bir kampanyaya imza atıyor.

Markanın en çok satan üç başarılı cilt temizleme ürünü 42 TL. yerine 19.90 TL.’ye satışa sunuluyor. Sephora marka 50 ml cilt temizleme sütü + tonik + waterproof göz makyaj temizleme suyu bir arada kaçırılmayacak kampanya fiyatlarıyla sizi Sephora mağazalarına bekliyor. Bu kampanyaya özel bir sonraki makyaj temizleme alışverişinizde geçerli olacak 10 TL'lik kupon da hediye.


Instant Refreshing Toner (Tonik)
Bu losyonun neden bağımlılık yaptığını anlamak çok kolay! Alkolsüz formülü ile cildi nazikçe canlandırır. Ginseng özleri ile ferahlatır.


Instant Eye Make-up Remover (Waterproof Göz Makyaj Temizleyicisi)
Bu rüya ikili tüm makyaj kalıntılarını çıkarır hem de anında! Flavonoid ve zeytin ağacı özlerinden yapılmış özel formülüyle kirpikleri güçlendirir. Hassas gözler ve lens kullananlar içinde uygundur


Soothing Cleansing Milk (Temizleme Sütü)
Bu zengin ve kremsi yapıya sahip makyaj temizleme sütü cildi yumuşatır ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Ayrıca ciltte yağlı bir his bırakmaz.


*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. bunu almıştım da unuttum kullanmayı çıkarayım ortaya da kullanayım bari :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihihihiihihihi :) Rumplestiltskin gibi güldüm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...