25 Ağustos 2014 Pazartesi

Atakent Ali Kaptan

Herkese merhaba

Umarım hepinizin hafta sonu çok güzel geçmiştir. Bu yazımda sizlere "Hafta sonu kahvaltıları için gidilebilecek bir mekan tavsiye etmek istiyorum.

Ali Kaptan, Atakentte, Karşıyaka Göz Hastanesinin yanındaki kahvaltı mekanlarının bence en güzeli. İçerde hizmet verdiği gibi, minik bir bahçesi de bulunuyor.
atakent ali kaptan
Atakent Ali Kaptan

Kahvaltı malzemelerinin tadı, çeşitliliği tek kelimeyle harika. Servis çok hızlı. Fiyatlar da gayet makul. 2 kişilik serpme kahvaltı 32 TL. 
Atakent Ali Kaptan
Atakent Ali Kaptan
Atakent Ali Kaptan

Hava çok sıcak olduğu için, yumurtalı bir şeyler canım yemek istemedi. Kaşarlı ve Sucuklu simit sipariş ettim. Gerçekten çok lezzetliydi.
Atakent Ali Kaptan

İzmirliler için, çok güzel bir kahvaltı mekanı alternatifi. tek eksisi ise keşke bu güzel mekan deniz kenarında olsaydı.

Başka bir yazıda görüşmek üzere. Herkese iyi haftalar dilerim.

6 yorum:

  1. cok güzel görünüyor tatlim ve ben en cok kahvaltilarda siyah cay sevdigim icin: en güzeli cay! :)

    YanıtlaSil
  2. Kahvaltı çok iç açıcı görünüyor. Bu saatte senin blogta bulunmak tehlikeli.:)

    Header'ın çok hoş olmuş .Sade ama samimi.

    Bir de eğer yapmak istersen seni mimledim canım :)

    YanıtlaSil
  3. Benim favori kahvaltı mekanım.Pazar günleri ailecek kahvaltıya gidilecekse ilk akla gelen yer.Yer sıkıntısı biraz oluyor bahçe için bekliyorsunuz bazen yer açılana kadar ama değiyor.Özellikle kıymalı böreğini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıymalı börek yememiştim, bir dahaki sefere ben de deneyeyim. Diğer kahvaltı mekanı tavsiyelerime de bakın. eminim seveceğiniz yerler çıkacaktır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...