8 Aralık 2014 Pazartesi

Clinique Take the Day Off Göz Ve Dudak Makyaj Temizleyicisi

Herkese merhaba

Göz çevremiz çok hassas olduğu için, bu bölgeyi hırpalamadan güzelce temizlemek gerekiyor. Bu yüzden çift bazlı göz temizleyicilerini çok severek kullanıyorum. Özellikle rimelleri çok daha iyi çıkardığını düşünüyorum.,

Clinique Take the Day Off Göz Ve Dudak Makyaj Temizleyicisi
Clinique Take the Day Off Göz Ve Dudak Makyaj Temizleyicisi


Şişeyi çalkalayarak, sıvı ve yağı karıştırıyorum. Islatıp, iyice sıktığım pamuğa biraz döküyorum. Gözümün üstünde biraz bekleterek, temizliyorum. Eğer çok rimel süren biriyseniz işlemi tekrarlamak gerekebilir.


Gözde yağlı bir his bırakmıyor. Bunun nedeni nemli pamukla uyguladığım için olabilir. Size de öneririm bu yöntemi. Hem fazla miktarda ürün kullanmıyorsunuz hem de çok konsantre olmuyor. Gözleri yakmıyor. Eğer çıkmayan ruj sürdüyseniz dudaklarınızı hırpalamadan çok güzel çıkartıyor.


Kendi magazalarında, online olarak ve seçkin parfümerilerde satılıyor.

Kesinlikle tekrar alırım.

Başka bir yazıda görüşmek üzere.

4 yorum:

  1. Bu tarz çift fazlı ürünleri kullanmayi sevmiyorum. Bir de buna şans vereyim bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Ben normal kuru pamukla temizliyorum.. Bende de yağlı bir his bırakmadı.. Çok ilginç bir ürün.. Severek kullanıyorum bende.. Hatta en son bu high impact maskara setini yazdım..orda da belirttim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde kuru pamukla uygulama yapıyor insanlar, ama benim gözüm ve cildim çok hassas olduğu için nemli kullanmak daha iyi geliyor bana

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...