19 Aralık 2014 Cuma

Real Techniques Starter Kit

Herkese merhaba

Bu yazımda Real Techniques fırçaları anlatmaya, göz fırçaları setiyle devam edeceğim.
Şu yazımda bahsettiğim gibi Core Collection set ile aynı çantada satılıyor. Yani hem saklamak için hem de stand olarak bu çantayı kullanabilirsiniz.

5 tane sentetik göz fırçasının olduğu bu seti hep beraber inceleyelim.


Real Techniques Starter Kit

  • Deluxe Crease Brush: bu setteki en sevdiğim fırçalardan biri. Ben bu fırçayı göz altına kapatıcı sürmek için ve göz kapağına baz uygulamak için kullanıyorum. Likit ürünleri çok güzel uyguluyor.


Siz isterseniz, far sürmek için de kullanabilirsiniz.


  • Base Shadow Brush: Hem göz kapağına far sürmek için hem de farları karıştırmak için kullanıyorum.




  • Pixel Point Liner Brush: Jel eyeliner sürmek için kullanıyorum. Biraz kalın bir fırça olduğu için, eyeliner'ı kalın çekiyor ve sevmeyeni çok. Ama ben severek kullanıyorum. 


Ön yargıyla yaklaşmamanızı öneririm. Sonuç olarak temiz bir eyeliner fırçası bulmak zor :)



  • Accent Brush: İlk başta en gereksiz bulduğum fırçaydı ta ki eyeliner çekebildiğini görene kadar :) Kalın eyeliner çekmek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ayrıca ruj sürmek için veya dudağı gölgelendirmek için kullanabilirsiniz.


Dudağı gölgelendirme tekniği: Ortası açık renk kalırken, bitim kenarlarına doğru 2-3 ton koyu kullanacağınız ruj dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlayacaktır.

Bu fırça ile dudaklarınızın kenarlarına koyu renk ruju rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Son olarak da küçük izleri kapatmak için, yüzde pudra sürüp, kusursuzlaştırılması gereken yerler varsa, yine bu fırça ile işiniz çok kolay. Bir örnekle açıklamak gerekirse, kırmızı ruj sürdüğümüzde taşmaması için dudak kenarı çizgisinin hemen üzerinden süreceğimiz bir pudra çok işe yarayacaktır. Bu pudra sürme işlemini bu fırçamızla uygulayabiliriz.



  • Brow Brush: Kaş doldurmak için tasarlanmış çok güzel bir fırça. Kaş kalemi kullanmanın kaşı küstürdünü okumuştum. Far sürmek, kalem yerine daha güzel bir alternatif gibi geliyor. Bu fırçayla çok da güzel uygulayabiliyorsunuz.

Sıcak suyla yıkadığım için, kılları dışarı çıkmıştı. Eşim bu şekilde ucunu sıkarak fırçayı kurtardı. Biraz dalgalı bir görüntüsü olsa da uygulamada zorluk çıkartmıyor.


Fırçam yamulmadan önce, bununla da eyeliner sürüyordum dememe gerek yok sanırım :)

Samantha Chapman ne demiş, fırçaları siz ne için kullanmak istiyorsanız, onun fırçasıdır. Bu yazılardaki amacım sadece ben bu fırçaları nasıl kullanıyorum diye size tanıtmaktı. Siz nasıl kullanmak istiyoranız öyle kullanmakta özgürsünüz.

Gratis, Watsons, Kozmela, Rossmann ve 5M migroslardan satın alabilirsiniz.

Herkese bol makyajlı, bakımlı günler dilerim. Başka bir yazıda görüşmek üzere.

2 yorum:

  1. Benim de alınacaklar listemde, indirimde yakalayamıyorum bir türlü ama. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kıtlık çıkacak gibi alış veriş yaptığımızdan zor olabiliyor yakalamak. www.kozmela.com un indirim zamanı en iyisi sanırım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...