26 Ocak 2015 Pazartesi

Shiseido Ultimune Yılbaşı Seti

Herkese merhaba

Yılbaşı zamanını lüks markaların birbirinden güzel setler oluşturmasını ve normal fiyatlarına göre daha uygun satmalarını çok seviyorum. Hatta geçen yılbaşında bütün bir sene bir şey almayacağım, bütün yılbaşı setlerini alacağım diye beylik bir laf etmiştim. Ama olmadı :)

Geçen hafta YKM'ye gidip, bu yılbaşı için hangi setler var diye araştırdım. Özellikle içinde serum bulunan bir seti almak istediğimden, karar vermek hiç zor olmadı benim için :)

Sadece kozmetik üzerine çalışan markaları biraz daha çok seviyorum. Araştırmalarını sadece kozmetiğe yoğunlaştırdıkları için, çok daha iyi ve kaliteli ürünler yapıyorlar gibime geliyor.

Böyle kendimle ilgili gereksiz bir bilgi verdikten sonra, Shiseido'nun son çıkardığı Ultimune'nin olduğu yılbaşı setini anlatmanın zamanı geldi.
Shiseido Ultimune Yılbaşı Seti


Ultimune Power Infusing Concentrate, cildin 4 ana gücünü artırmak için çalışıyor. 


  1. Yaşlanma belirtilerine karşı direnç gücü, 
  2. iç ve dış etkenlere karşı koruma gücü, 
  3. tüm cilt hücrelerinde yenileme gücü, 
  4. cildin çok yönlü savunmasında dayanıklılık gücü kazandırarak cildin bağışıklığını aktive ediyor
Yani bir serumdan isteyebileceğiniz her şey

Çok denemek istediğim bir serumdu, setteki küçük boyu 30ml. Bunun yanında sette

  • Benefiance krem temizleyici 50ml.
  • Benefiance tonik 75ml.
  • Benefiance gece kremi 18ml.
ürünleri de var. Daha önce benefiance serisinin göz kremini kullanıp, Şu yazımda bahsedip, çok beğenmiştim. O yüzden bu set bütün denemek istediklerimin karışımı oldu benim için. Fiyatı 250TL.

Sette göz kremi olmadığı için üzüldüğümü gören, tatlı Shiseido elemanı bana hediye olarak 2 tane bioperformance göz kremi (toplam 10ml oluyor, bir göz kremi 15ml ve 200 liradan fazla) ve 1 tane de 7 ml. Bioperformance krem hediye etti. 

Beni çok mutlu eden bir alışveriş oldu. Belki bir bakım seti daha alırım. Aynısı da olabilir, başka bir markanın da. Sizin aldığınız veya almayı düşündüğünüz böyle bir yılbaşı seti var mı?

Settekilerin ayrıntılı yazıları çok yakında gelecek. Ama şu kadar söylemeliyim 1 haftada çok sevdim!

Umarım Sephora yetkilileri bu postumu okur ve lüks kozmetik alışverişimi neden oradan yapmak istemiyorum diye az da olsa fikir sahibi olurlar.

6 yorum:

  1. Güzel bir yazı teşekkürler keyifle okudum ama bir sorum olacak, ürünler belirli bir yaş grubuna ve cilt tipine mi hitap ediyor? hangi ciltlere ve yaş grubuna uygun acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Her yaş için demişlerdi bana. Ama çok ihtiyaç yoksa 20 li yaşlarda kullanılmasının bir mantığı olmayabilir. Büyüyünce çok kullanılacak zaten :/

      Sil
  2. Kullandıktan sonraki yorumlarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiiki. Ama tonik dışında herşeyi çok beğendiğimi söylemeliyim ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...