12 Aralık 2014 Cuma

SHISEIDO’DAN YILBAŞINA ÖZEL SHEER EYE ZONE CORRECTOR KOFRESİ

Dünya kozmetik devlerinden Shiseido, yılbaşına özel bir kofre hazırladı. Göz bakımının vazgeçilmez ürünlerinden
Sheer Eye Zone Corrector ürününün yer aldığı kofrede, Ibuki Eye Correcting Cream,Mini Mascara Full Definition ve Mini Luminizing Color Trio yer alıyor.

Shiseido sizler için yılbaşına özel bir kofre hazırladı. Göz bakımının en çok tercih edilen ürünlerinden olan Sheer Eye Zone Corrector ürününün yer aldığı kofrede Ibuki Eye Correcting Cream yanısıra Mini Mascara Full Definition ve Mini Luminizing Color Trio yer alıyor. 

Göz çevresindeki koyu halka görünümünü nötralize ederek,aydınlık bir bakış sağlayan Sheer Eye Zone Corrector ince yapısı ile doğal ve sağlıklı bir görünüm verir.Kapatıcı özelliğiyle makyajınızı tamamlamak için ideal olan Sheer Eye Zone Corrector parmak uçlarıyla kolaylıkla da uygulanabiliyor.

Kofrede yer alan 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltan Ibuki Eye Correcting Cream ile göz çevresi bakımınız tamamlanıyor. Kirpikleri hem uzatan hem de hacim veren Mini Mascara Full
Definition ve yoğun renklerle kalıcılığını koruyan Mini Luminizing Color Trio far seti ile yılbaşı makyajınız kusursuz hale geliyor.


Ürün fiyatı: 139 TL

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Sizi Blogger Haritamıza ekledim.
    http://bloggerharitasi.blogspot.com.tr/2014/12/lifestyle-of-siri.html
    Aynı zamanda google+/twitter/pinterest hesaplarımdan da paylaştım. İlginiz için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...