15 Ocak 2015 Perşembe

Ev Detoksu 2. Bölüm

Merhabalar


Daha önce şurada bahsettiğim 1. sini gerçekleştirdiğim ev detoksunun 2. yapmak için kolları sıvadım. Kalın kışlıklarımı henüz çıkarmadığım için onları çıkarırken 2 gün içerisinde 100 eşya atarım ben bu evden dedim.


Küçülen kot ceketten, tayta yaklaşık 40 kıyafet birilerine verilmek için çok kısa sürede ayrılmıştı bile.


 Yine makyaj malzemelerini tekrar elden geçirdim. Sürekli bir şeyler bitirmeye çalıştığım için, sevdiğim yenileri kullanamadığımı fark ettim. Hepimizin bildiği ama hiç uygulamadığı son kullanma tarihi var her makyaj malzemesinin de. Bunu düşününce, bir yandan bitirmeye çalıştığımız ürünler, bir yandan zamanı geçen sevdiğimiz ürünler. Ne kadar saçma değil mi? Artık Project pan yapıp ürün bitirmek değil, sevdiğim ürünleri kullanmak istiyorum. Tam 28 tane ojeyi belki 1 senedir açıp kullanmamışım. Hepsini ayırdım.


Hem etraf rahatladı, hem de benim ruhum. Artık indirimlere kanmamayı da öğrendim. (umuyorum) Az ama öz alış veriş yapıyorum. Daha çok bakım ürünlerine odaklandım.


Beni gaza getiren Viva Makyaj'a buradan tekrar teşekkür ederim. Kendisini buradan takip edebilirsiniz.


Bu detoks uygulamalarım ara ara devam edecek. Size de öneririm !


Başka bir yazıda görüşmek üzere

2 yorum:

  1. Bende geçenlerde yaptım bu detoksu. Odam biraz olsun ferahladı. Kullanmadıklarımı zorla kullanmak yerine, ihtiyacı olan kişilere vermek istedim. Ara ara yapmalıyız sanırım dediğin gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar rahatlamışsınızdır benim gibi :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...