26 Şubat 2015 Perşembe

Marilou Bio Peeling


Herkese merhaba
Peelingler haftalık cilt bakımımın olmazsa olmazları. Cildim yağlı ve siyah noktalı olduğu için haftada 2 kere uyguluyorum. Elimdeki Yves Rocher peeling bittikten sonra, indirime denk geldiğim bir zaman Gratislerden Marilou Bio peelingi aldım.






Marilou Bio Peeling


Marilou Bio Peeling
Daha önce adı şu yazımda da geçmişti. Açıkçası pek bana göre değil. Çünkü çok küçük içindeki taneleri. Günlük temizleyici olarak bile kullanabileceğim bir ürün.

Haftalık temizlik için biraz daha iri taneli ve sert bir peeling kullanmak isterim.


Marilou Bio Peeling

Kullandıktan sonra geçici olarak cilt yumuşacık oluyor ama siyah noktalara maalesef ki hiç bir etkisi yok.

%99 orijinal içerikli bu marka sadece Gratislerde satılıyor. İndirimlerde çok uygun fiyata denk geliyor.

Başka bir yazıda görüşmek üzere.

6 yorum:

  1. Jel gibi bir ürün galiba :) ben de yevs rocher kayısılı Peelingi kullanıyorum memnunum cildimi germiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok jel diil ama çok krem, o pütürcükler de tuz kadar düşün :/

      Sil
  2. Ben de hiç memnun değilim bu üründen. Dediğine katılıyorum; kremin içinde tuzlar varmış gibi. Bu bitince Yves Rocher 'ninkini deneyeceğim bakalım.

    YanıtlaSil
  3. merak ettiğim bişey var. kaça aldığınızı bilmiyorum ama böyle tırı vırı ürünler yerine eczaneden dermatologlar tarafından üretilen ürünleri neden kullanmıyorsunuz? belki dermolojik ürünler biraz pahalı olabilir ama peeling ve peeling sonrası sıkılaştırıcı kremlerini kullanarak ben burnumdaki yılların siyah noktalarından 6 aydan kısa bir süre içinde kurtuldum.
    bu tür ürünler para tuzağından başka bişey değil bana göre. bence beni dinleyin, gidin dermalogica daily microfoliant alın ve kullandıktan sonra cildinizin 6 aylık bebek cildi gibi oluşunu görün. sıkılaştırmak için de filorga meso mask kullanın. tabi cilt tipinizi bilmiyorum ama benim aşırı hassas cildime muhteşem gittiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakım için paraya acımıyorum şu aralar. Zaten yağlı ve hassas bir cildim var. Söylediğinizi de bir deneyeyim. Şu anda clarins kullanıyorum. Onun da yazısı gelecek.

      Bunu alma sebebim doğal olduğunu okumuştum, indirimdeyken alıvereyim dedim. Hata ettim, kabul ediyorum. bir daha almam. İşte indirimler beni hep böyle yapıyor ki gerçekten ihtiyaç dışı alış veriş yapmamaya çalışıyorum. Siz de beni ilk günden beri takip edenlerdensiniz biliyorsunuzdur.

      Çok çok haklısınız cilt bakımı için böyle ürünlerdense dermokozmetik ürünler kullanmak çok daha iyi.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...