18 Haziran 2015 Perşembe

Dizi- Once Upon a Time

Herkese merhaba


Film, tiyatro, kitap tavsiyesi yaptığımı ama dizi tavsiyesi hiç yapmadığımı fark ettim. Her gün dizi izleyen biri olarak, sevdiğim dizileri sizinle paylaşmak istiyorum.


Bu yazımın konuğu şu sıralar izlediğim dizi olan Once Upon a Time.


Türkçesi "Bir Varmış, Bir Yokmuş" olan dizinin konusu şu şekilde:


Emma 28 yaşında genç bir kadın, hemen doğurduktan sonra terkettiği oğlu Henry, 10 sene sonra onu buluyor ve yaşadığı yere götürüyor. İsmi Storybrooke olan bu kasabada, bizim çocukluktan beri bildiğimiz masal kahramanları yaşamakta. Kötü kalpli kraliçenin laneti sonucunda bu masal kahramanları aslında kim olduklarını bilmiyorlar.


Henry bir şekilde Emma'ya kim olduğunu anlatmaya çalışıyor ve bu laneti bozmak için Emma'dan yardım istiyor. Çünkü Emma, Pamuk Prenses ve Yakışıklı Prensin kızları ve bu lanetten korunmak için doğduğu gibi Büyülü Orman'dan bizim dünyamıza gönderilmiş kişi.


Küçükken masalları çok sevdiğim için, çok ilginç geldi bu dizi. Her bölümde farklı bir masal karakterinin anlatılması çok güzel olmuş. Ayrıca masal karakterilerini birbirleriyle çok güzel uydurmuşlar. 2.sezonun 20. bölümündeyim. Sanırım 5 sezon olacakmış.


Sevgili Aycan'ın şu postunu okuyunca kesinlikle izlemeliyim dediğim bir dizi oldu. Karakterlerin eğlenceli yorumlarını okumak isterseniz, Aycan'ın sayfasını mutlaka ziyaret edin.  Hepinize tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. Benim de en sevdiğim diziler arasında yerini aldın Once Upon a Time, 4.sezonunu bitirdim; yeni sezon başlasın bir an önce diye bekliyorum :) İyi seyirler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sonuna kadar böyle güzel devam eder ^.^

      Sil
  2. Yaşasın benim postumla başlamışsın, çok sevindim,
    Teşekkür ederim cnm benim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...