10 Eylül 2015 Perşembe

Saç bakımında dünyada devrim yaratan Dove Advanced Hair Series şimdi Türkiye'de

Dünya’nın #1 En Anlamlı Kişisel Bakım Markası seçilen Dove, devrim yaratan yeni saç bakım serisi ile kadınların saç problemlerini ortadan kaldırıyor. Üstün besleyici özelliklere sahip yeni Dove Advanced Hair Series kadınların zorlu saç tiplerine özel çözümler sunarak onları hayallerindeki saçlara kavuşturuyor.


Uzman bir saç bakımına ihtiyaç duyan ve zorlu saç tiplerine sahip kadınlar için geliştirilen Yeni Dove Advanced Hair Series, Oxygen Moisture ve Pure Care Dry Oil serileriyle kadınların saçları konusundaki endişelerine son veriyor.

Türkiye'de her 2 kişiden 1'i ince telli saçlara sahip. İnce telli ve sönük saçlara sahip kadınların en büyük ihtiyacı ise dolgunluk ve bakım. Bu iki özelliği bir arada sunan Dove Oxygen Moisture sayesinde ince telli saçlı kadınlar artık %95 daha dolgun saçlara sahip olurken aynı zamanda saçlarını ağırlaştırma korkusu yaşamadan bakım yapabiliyor. Oxyfusion teknolojisine sahip Dove Oxygen Moisture, saçlara bakım yaparken hayallerdeki dolgun saçları da ortaya çıkarıyor.

Kuru ve mat saçlı kadınların saç bakım ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Dove Pure Care Dry Oil serisi ise içerdiği Badem, Hindistan Cevizi, Afrika Makadamya yağları ile saçları besleyerek onlara ışıltı ve yumuşaklık kazandırıyor. Dove Pure Care Dry Oil; tarama, kurutma ve şekil verme gibi işlemlerden zarar görmüş olan saçları yağlandırmadan besliyor, 3 kat daha yumuşak ve aynı zamanda parlak saçlar sağlıyor.

Dove, yepyeni Advanced Hair Series ile kadınların saç bakımındaki ihtiyaçlarına beklenen cevabı verirken, saç konusundaki uzmanlığını bir kez daha ortaya koyuyor.


Tavsiye edilen satış fiyatları:

Dove Oxygen Moisture
Şampuan 16,90 TL Saç Kremi 16,90 TL
Hacimlendirici Sprey 19,90 TL Saç Maskesi 19,90 TL
Dove Pure Care Dry Oil
Şampuan 16,90 TL Saç Kremi 16,90 TL
Saç Bakım Yağ 19,90 TL Saç Maskesi 19,90 TL


*Basın Bültenidir.

4 yorum:

  1. ince telli saçlar içinde kesinlikle denemem lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de kuru matta gözüm kaldı İremcim. Viva'nın dediği seri sanırım bunlar. Çok methediyordu.

      Sil
  2. Dove bende bugün aldım oxgyen moisture serisini bakalım ne olacak benimde saclarim ince telli ama çok bakımlıdır bakalım istediğim dolgunlugu verebilecek mi

    YanıtlaSil
  3. Arkadaslar dry oil sac kremi inanilmaz super. Tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...