3 Eylül 2015 Perşembe

Temmuz Ağustos 2015 Bitenler

Herkese merhaba

2 ay biriktirmeme rağmen pek bir şey bitirememişim. Hep beraber hangi ürünler ve kısaca yorumlarına bir bakalım.


Yüz Bakım Ürünleri

  • Clarins Gentle Foaming Cleaneser: (yağlı ciltler için krem temizleyici) Çok beğendiğim bir ürün oldu. Tekrar alabilirim. Yazısını şuradan okuyabilirsiniz.

  • Yves Rocher Göz Temizleyici: Fiyat performans bakımından çok beğendiğim bir ürün. Son şişemdeki nedense diğer kullandığıma göre daha yağlı bir his bıraktı. Tekrar alırım. Yazısını okumak için tık.

  • Avene Triacneal: Sivilcelerin üzerine sürmek için bir krem. Açıkçası çok etkili bulmadığım bir ürün oldu. Ayrıca kokusunu pek sevmedim. tekrar alacağımı sanmıyorum.

  • PCO Sheep Placenta: (3 boyutlu koyun plasentası maskesi- Nar Ecza'nın hediyesiydi) İsmi pek hoş değil, kabul ediyorum, ama kesinlikle kötü bir kokusu yok. Diğer 3 boyutlu maskelere göre çok daha büyük ve gıdı bölgesini de kapsıyor. yazın pütür pütür, sivilce izi gibi olan yanaklarıma koyduğumda yatıştırdığını gözlemledim. 1 kağıdı 3 defa kullandım. Ama tek seferde sonuç alınabilinecek bir ürün değil. Pahalı olmasa tekrar alırdım.

  • Cettua Burun Bandı: Her daim favorim.

Vücut Ürünleri



  • The Body Shop Şeftalili Body Butter: tek kelimeyle harika kokuyor bu seri. Bitmesi biraz üzün sürdü, ürün katılaştı ama ben yine de çok severek kullandım, bitirdim. Tekrar çıkarsa alırım.

  • Le Petit Marseiliais Beyaz Şeftalı ve Nektarin Duş Jeli: Ambalajında çok güzel kokuyor, çok güzel köpürüyor ama başka bir artısı yok. Sevemedim, her kullanışımda Bee Beauty duş jelini özledim.

  • Rexona Okyanus Ferahlığı Deodorant: Sürekli kullanıyorum, biraz sıkıldım. ama başka çarem yok çünkü içinde alüminyum bulunmuyor. Almaya devam!
Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın.


6 yorum:

  1. cattu ürunlerini ben de çok severek kullanıyorum ama şu yeni çıkan duş jellerini bende sevmedim suyun altında kokusu ekşiyor gibi geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Ürün bitirmenin hazzı ayrı oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. body butter için tebrik ederim... darısı bana..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ip ucu vereyim. Dizi izlerken her gece sür, bitiyor :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...