26 Ocak 2015 Pazartesi

Clinique All About Eyes

Herkese merhabalar


Bugün size Clinique All about Eyes kremini yorumlamak istiyorum.


Şimdiye kadar kullandığım bütün Clinique ürünlerinden memnun kaldım ta ki bunu kullanana kadar. Ürünün vaadleri göz altında bulunan morluk ve şişlikleri yok etmek, aydınlık bir görünüm sağlamak ve ince kırışık bakımı yapmak.
Clinique All About Eyes göz kremi



Öncelikle şunu söylemeliyim ürün çok hafif yapılı. Nemlendirmesi yeterli değil. Ama sürdükten sonra çok güzel bir kadife hissi bırakıyor.


Ama morluk, şişlik ve ince çizgilerin giderilmesinde maalesef yeterli bir ürün değil. Belki 20 li yaşlardakiler sevebilir. Ama 30 yaş üstü için kesinle uygun bir ürün değil.


Ben bu ürünü, Boyner'in bir setiyle almıştım. O yüzden ambalajı bu şekilde. normalde minik bir kavanozda oluyor. 125 TL ye satılıyor. Belki ambalajını bu şekilde tüpte yapıp, maliyeti düşürüp, daha uygun fiyata satabilirler. Çünkü fiyatını hakketmeyen bir ürün.


Başka bir yazıda görüşmek üzere.

8 yorum:

  1. filorgayı denediniz mi? mesleğini çok severek yapan bir eczacım var. onun tavsiyesi üzerine başladım ben Filorga Optim Eyes Göz Kremine. daha önce hiç kullanmadığım için çekinerek yaklaşmıştım ama kullanınca iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu. kozmetik ürünlerin bu çeşit dermelojik alanda faaliyet göstermelerini gülerek izliyorum çünkü gerçekten işe yaramıyorlar. ama bu filorganın ürünlerinden memnun kaldım ve yavaş yavaş diğerlerine de başladım. kullandığım için size de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır hiç denemedim. Biraz araştırıp listeme alayım. Sizin hangi sorunlara yardımcı oldu?

      Sil
    2. göz altımda çok çok ince kırışıklıklar vardı, onları düzeltti. onun dışında yağ bezesi gibi toplu iğnenin topu gibi şeylerden vardı gözümün hemen altındaki o incecik deride. onlar dahi eridi gitti. daha bi aydınlandı göz altlarım sayesinde, aydınlatıcıyı daha az yoğunlukta kullanmaya başladım. ilk defa kullandığım bir üründü ve ben gayet memnunum. umarım size de iyi gelir.

      Sil
    3. daha ne olsun dimi :))

      Sil
  2. Severek kullanıyorum ama artık bana da yeterli gelmeyen bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. Bana da yılbaşında aldığım setlerle gelmişti. Benim göz altım çok sorunlu değil o yüzden memnun kaldım. Ama orijinal fiyatıyla gidip almam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 30 dan sonra pek memnun kalınacak gibi değil maalesef :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...