30 Aralık 2014 Salı

Shiseido Alışverişim (BB Bright Skin Kofre)

Herkese merhaba

Tekin acar kozmetik'ten hiç alış veriş yapmak istemesem de, güzel bir indirim oranı olduğu için Shiseido alışverişimi buradan yaptım. 
shiseido


Ay başı YKM'den çok güzel bir Shiseido kofresi almıştım, hatırlamak için burayı tıklayabilirsiniz. Başka yılbaşı için hazırlanan kofrelere bakarken bu dikkatimi çekti. Paketin içeriği gerçekten çok güzel.

Nemlendirip, kırışık bakımı yaparken yüzdeki renk tonlarını eşitleyen BB krem, Ultimune Power Infusing Concentrate deneme boyu, Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Creme deneme boyu ve Bio-Performance Super Corrective Serumun deneme boyu bulunuyor ki kendisini gerçekten çok denemek istiyordum.
Shiseido Alışverişim (BB Bright Skin Kofre

2 tane serum olan bu kofreyi gördüğüm anda vuruldum. Normalde en pahalı bakım ürünlerinin serum olduğunu düşününce gerçekten uyguna geldiğini düşünüyorum setin.

Normalde BB kremi 149 TL ye tek satılan bu kofreyi Tekin acar'dan %20 indirimle 120TL ye almış oldum.

Başka bir yazıda görüşmek üzere.

6 yorum:

  1. ohh baya indirimli gelmiş sana gerçekten.. hafta sonuna sarkarsa bu indirimler bakayım bu sete ben de.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir alışveriş olmuş.Güle güle kullan.Tekin Acar'a ben de hiç bakmam ama tesadüfen girdiğimde parfüm alıp çıktım.Güzel indirimler vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. sen de aldıklarını iyi günlerde kullan:)

      Sil
  3. wow! süper ürünler almışsın. markayı çok seviyorum!
    sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...