30 Aralık 2014 Salı

YENİ Max Factor Excess Shimmer Far ile metalik renklerin çarpıcılığınıgözlerinize taşıyın!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor, makyaj dünyasına yön veren yenilikçi ürünleriyle makyaj yapmayı daha keyifli hale getiriyor. Max Factor’ün son yeniliği olan YENİ jel bazlı Excess Shimmer Far; bronz, bakır, kristal gibi altı farklı renk seçeneğiyle yoğun parlaklıkla göze çarpan pürüzsüz renkler sunuyor.

Metalik göz makyajlarını denemek isteyen ancak geleneksel sıkıştırılmış toz farları uygularken renk vermekte zorlanan kadınlar için tasarlanan YENİ Max Factor Excess Shimmer Far, akıllı 3D silikon jel formülü sayesinde ultra kullanım kolaylığı sağlıyor. 12 saat boyunca tazelenmeye ihtiyaç duymayan yüksek etkili renk pigmentleri, ortaya yoğun bir parlaklık ve pürüzsüz bir renk çıkarıyor.

Kış makyajına yeni bir soluk: Pırıltılı gözler
Bu sezonda gözler ön plana çıkarken, Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü Pat McGrath tüm formlarda ve boyutlarda yeni metalik göz makyajı uygulamalarıyla çığır açıyor. Feminen yumuşak leylaklardan ve donuk açık mavilerden daha maskülen tarzda sepya tonlarından doğal taşı andıran grilere kadar YENİ Max Factor Excess Shimmer Far’ın farklı renk seçenekleriyle sayısız güzellik stiline sahip olabilirsiniz.

Pat, “Dramatik bir etki için bu sezon dudaklardan daha çok gözlere odaklanın. Sonbahar-Kış defilelerindeki hem parlak hem de şehirli tarzları mükemmel bir şekilde bir araya getiren palet sayesinde YENİ Max Factor Excess Shimmer Far ile en revaçta olan yoğun metalik tarzları kolayca yorumlayabilirsiniz,” diyor.

Pat şu tavsiyelerde bulunuyor: “İnci ve Kristal tonlarında Excess Shimmer Far kombinasyonunu Max Factor siyah göz kalemi ve maskara ile tamamlayarak bu modern, metalik göz makyajını kendi tarzınıza göre uyarlayabilirsiniz. Fazla aşırıya kaçmanıza gerek yok. Bu göz kalemi, kaş ve kirpik kombinasyonu görüntünüzü bir veya iki tık yukarı taşıyacaktır. Alışık olduğunuzdan daha koyu bir görünüm yaratmak için farınızla oynamaktan korkmayın; ardından maskara ile yoğunlaştırın.”
Bronz ve bakır gibi toprak tonlarındaki YENİ Max Factor Excess Shimmer Farları deneyerek hafif ışıltılı bir görünümü de tercih edebilirsiniz. Bu şekilde Victoria Beckham ve Valentino defilelerindeki modellerin gözlerini ortaya çıkarmak için ince bir kat açık parıltılı kahverengi far kullanılan yumuşak, yokmuş gibi duran tarzları yeniden yorumlayabilirsiniz.
Tercihiniz ne olursa olsun, yoğun veya hafif bir şekilde uygulayabileceğiniz her biri ultra modern far tonları arasından tarzınıza en uygun olanı bulabilirsiniz. Tek uygulamada anında renk yoğunluğu için tek bir renk kullanabilir veya gece ya da gündüz silinmeyen süper yoğun göz makyajı için iki rengi bir arada kullanabilirsiniz.


· Kolay karıştırılır – Formülünde kolay uygulama ve karıştırma için ipeksi yumuşak bir bitiş sunan yumuşatıcılar yer alıyor.

· Yoğun renk – Uygulama anında parlaklık ve güçlü renk yoğunluğu sağlayan 3D silikon jel formülünde yüksek etkili metalik renk pigmentleri bulunuyor.
· 12 saate kadar kalıcılık – Dikkatle formüle edilen jel, toz farın cilde sıkıca tutunmasını sağlıyor.

Tamamen size özel bir görünüm yaratmak için parıltılı renkleri birbirleriyle kombinleyebilirsiniz.







YENİ Max Factor Excess Shimmer Far’ın tavsiye edilen satış fiyatı 36,90 TL
*Basın Bültenidir

2 yorum:

  1. Aman tanrim. Bunlar krem far mi ? Krem far delisi olarak su an cok heyecanlandim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...