8 Ekim 2015 Perşembe

Yeni sezonun Olmazsa Olmazları Vakko Shoes&Bags’de


Dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların en özel modellerini Vakko çatısı altında bir araya getiren Vakko Shoes&Bags, 2015-2016 Sonbahar Kış koleksiyonunda da sezon trendlerine yön veren ayakkabı ve çanta seçenekleri sunuyor. Vakko Shoes&Bags’in yeni koleksiyonunda, Paris, Milano, Londra gibi modanın kalbinin attığı şehirlerin ünlü marka ve tasarımcılarının, Vakko tarzına özel seçilen en özel parçaları yer alıyor.


Dünyada her sezonun öne çıkan, imza niteliğinde parçalarının yaratıcıları olan birbirinden ünlü tasarımcı ve markalardan Versace, Serapian, Sophia Webster, Anya Hindmarch, Brian Atwood, Sonia Rykiel, Casadei, Elie Saab, Fratelli Rossetti, Jour, Lancel, Oscar de la Renta, Pedro Garcia, Charlotte Olympia, Pollini, Pollini Studio; Vakko Shoes&Bags koleksiyonu ile yeni sezonda da Vakko Kadını ile buluşuyor.


Sezonun trend renkleri olarak öne çıkan lacivert, taba, bordo ve gri tonlarının ağırlık kazandığı Vakko Shoes&Bags koleksiyonu, günlük hayata ve ofis stiline yönelik dikkat çeken modellerinin yanı sıra gece şıklığı için renkleri ve tasarımları ile göz alan zengin çanta ve ayakkabı seçenekleri sunuyor.


Sezonun tüm detayları Vakko Shoes&Bags ayakkabı koleksiyonunda
Modanın bohem siluetini yansıtan orta topuklardan, çekici kürk ve detaylı zarif topuklulara, kalın ve renkli tabanlı loafer’lardan gösterişli süet, deri ve piton bot ve çizmelere uzanan seçenekler, koleksiyonun öne çıkan parçalarını oluşturuyor. Vakko Shoes&Bags ayakkabı koleksiyonu, sezonun tüm çizgilerini yansıtan geniş seçenekleri ile modaseverlerle buluşuyor.



Göz alıcı bir tarzın olmazsa olmazı: Çanta
Vakko Shoes&Bags’in kış sezonu için hazırlanan özel çanta koleksiyonu, günün her anına uygun farklı tarz, renk ve modellerde birçok seçenek sunuyor.
Sezonun çanta trendlerini oluşturan püskül ve renkli dikiş ayrıntılarına sahip drawstring bucket bag’ler, şıklığı gözalıcı bir asalet ile sunan modeller, farklı boyutlardaki geometrik çizgilere sahip messenger çantalar, Vakko Shoes&Bags’in trendlere yön veren tasarımları olarak öne çıkıyor.


Şehir çantalarında boyutlar küçülürken 2’li 3’lü renk kombinasyonlarına sahip parçalar ise gözalıcı bir farklılıkla öne çıkıyor.


Gündüz şehir çantalarından gece şık clutchlara, eğlenceli detaylarla enerji bulan seçenekler ise modaya apayrı bir tarz ve espiri katıyor.


Vakko Kadını’na sezonun ‘must have’ parçalarını sunan Vakko Shoes&Bags, 2015-16 Sonbahar- Kış koleksiyonu ile tüm Vakko’larda!
*Basın bültenidir

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...