29 Ocak 2016 Cuma

Film: Nadide Hayat

Herkese merhaba

Biliyorum vizyona gireli epey oldu ama siz de benim gibi zamansızlıktan gidemediyseniz eğe,r bu yazımda sizlere Çağan Irmak'ın son filmi olan Nadide Hayat'ı tavsiye etmek istiyorum. Dün, annemle gittik.

Nadide 50'li yaşlarının başlarında, 30 yıllık eşini kaybetmiş 2 çocuk bir de torunlu bir ev kadını. Kocası öldükten sonra, ne yapması gerektiği konusu biraz karışık. Çünkü şimdiye kadar iyi bir eş ve anne olmuş, kendi hayatını, isteklerini yaşayamamış bir kadın. Çeşitli hobiler ediniyor ve hiç birinin ona uygun olmadığını anlıyor, tesadüfen gazete ilanında üniversite affını görünce, tekrar üniversiteye kaldığı yerden devam etmek istiyor ve kaydını yaptırıyor. Su ürünleri fakültesine devam ediyor ve sınıfın en başarısız öğrencileri ve cool bir kaptanla 15 gün sürecek bir araştırma yolculuğuna çıkıyor.

Filmde, muhtemelen başka yönetmenler yapsa, çok garip gelecek yerler var. Ama Çağan Irmak çok başarılı bir şekilde geçişler yapmış, hiç sırıtmıyor. Çağan Irmak farkını hissediyorsunuz.

Çok beğendiğim bir film oldu, eğer zamanınız varsa izlemenizi tavsiye ederim. Film hem çok güldürdü, hem de bana işaretleri takip etmenin önemini bir kez daha hatırlattı.

İyi seyirler.

10 yorum:

  1. bende bu filmin çok övgüzünü duydum ama hala gidemedim malesefff:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bu hafta sonu fırsat yaratırsınız :)

      Sil
  2. Su Ürünleri Fakültesine gidiyor başroldeki Demet Akbağ güzel bir film gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Bir Çağan Irmak filmi... En kısa zamanda izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önümüz hafta sonu, belki bir fırsat yaratabilirsiniz :)

      Sil
  4. Ne guzel yalmissiniz bende izlemek istiyorum bu filmi😑

    YanıtlaSil
  5. en bi sevdiklerimdendir Cagan Irmak filmleri, en son Beyaz'in programinda gormustum butun kadroyu ve gidiim gormeye dedim de dedigimle kaldim. iyi oldu hatirlattigin sevgili Siri Yasam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi seyirler dilerim. Güzel vakit geçirirsiniz şüphesiz. Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...