5 Haziran 2016 Pazar

Organix Argan Oil of Morocco Şampuanı

Herkese merhaba

Organix içeriği yüzünden sürekli tercih ettiğim bir şampuan markası. Boyutu az gibi görünse de evde benden başka kullanan olmadığı için bana uzun süre yetiyor. O yüzden de ekonomik de buluyorum.



Daha önce Brezilya Fönü için olan ve Sarı Saçlar için olanını kullanıp çok memnun kalmıştım. Tekrar okumak isterseniz üzerlerine tıklamanız yeterli. İkisinden de çok memnun kalınca, kalın telli, boyalı, yıpranmış saçlarıma Argan yağlı olanı çok iyi gelir diye düşündüm ve geçen sene Gratis'den satın aldım.


  • Marka, bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı.  Yumuşatma, bakım yapma gibi beklentilerimi karşılamadı. Normal bir market şampuanıyla bile yıkadığımda daha yumuşak oldu saçlarım. Şu anda görüyorum ki ambalajları değişmiş. Hologramlı etiketli olanlar çıkmış. Belki bunun zamanı geçmiştir ve ondan istediğim etkiyi bir türlü alamadım. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
  • Kokusu, köpürmesi, temizlik hissi güzel.
Vaadlerini  yerine getirmediği için, bir daha bu seriyi almayı düşünmüyorum. ama sizin saçlarınız sağlıklıysa, şans verebilirsiniz.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, hoşça kalın.

20 yorum:

  1. aklımda olsun bu bilgiler teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Siri'cim, bu şampuanı ben de almıştım bir indirim döneminde ve fakat kıvamı nasıl koyu? Saç kremi gibi. sıkıp bıraktığımda şampuan içine gerçi kaçıyor, o kadar koyu. Ben de öyle olunca korkup kullanmadım... acaba sendekinin kıvamı nasıldı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sıkıntını hatırlıyorum Başakcım. Benimki o kadar katı değil. Seninki holo etiketli mi peki? Yoksa bunun gibi mi?

      Bu arada hafta sonu hiç sanal alemde olamadım. Instagram hesabından haber var mı?

      Sil
    2. Hiç hatırlamıyorum Siri'cim ya, eve gidince bakayım etiketi var mı yok mu?

      Hesabımı geri alabildim Cuma öğlen; fakat, bugün yine girilmeye çalışıldı :( Allahtan telefon güvenliğini açmıştım ama ne kadar, nereye kadar işe yarayacak bilmiyorum. Hayırlısı artık ama çok sinir ozucu olmaya başladı :(

      Sil
  3. Markayı hiç denemedim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 ürününü de çok severek kullandım ama bunu almasam da olurmuş. Belki indirim zamanı saçınıza uygun olan bir taneyi deneyebilirsiniz.

      Sil
  4. Ben Organix ürünlerini severek kullanıyorum Organix Tea Tree Şampuanı,Sea Mineral Moisture ve Coconut Water Saç Kremlerini kullandım şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Sadece şampuanlar bir sene gibi uzun bir süre sonunda kıvam olarak koyulaşabiliyor o kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sarı saçlılar için ve Brezilya keratinlisini tavsiye ederim. Ama yıpranmışsa saçlarınız bunu tavsiye etmem. Kepeğe iyi gelen var mı aralarında?

      Sil
  5. argan yağlı demesine rağmen ben de çok sevemedim bunu daha ileride bir de hindistan cevizi yağlı olanı var belki onu denerim diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyalı ve yıpranmış saçlar bu seriyi beğenmemiş anladığım kadarıyla. Bir de İzmir'imin kireçli suyu da saçın içine ediyor :/ gerçekten iyi bir ürün olması gerek, yoksa sevemiyorum böyle

      Sil
  6. üzüldüm memnun kalmadığına , ben bu markanın kullandığım tüm ürünlerinden memnun kalmıştım da ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnundum ta ki bu ürüne kadar :/ asıl sevmediğim ürün haftaya burada olacak. Saç tipiniz benim gibiyse durup durup kaçın

      Sil
  7. Aslında bu markanın şampuanlarına dair hep iyi yorumlar okudum. Belki sizin aldığınız ürünün tarihi geçmişti veya rafta çok beklemiş olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şekilde düşündüm sevgili güzellik hikayesi. Diğer ürünlerini severken (sarı saçlar için ve Brezilya keratinlisini) bunu sevemedim. Tarihi geçti, üstüne yeni etiket bile basmışlar diye düşündüm. Ama benim saç tipimdekiker (boyalı ve yıpranmış) sevmemiş anladığım kadarıyla

      Sil
  8. Ben bu markayı hiç denemedim alsam mı almasam mı bilemedim ama indirimdeyken belki alabilirim :)

    YanıtlaSil
  9. Yabancı ülkelerde bu marka aşırı ucuza satılıp Türkiye'de oldukça pahalıya satılması biraz saçma geliyor. Bende bloguma beklerim
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz :) Avrupa satış fiyatlarını hiç bilmiyorum, İtalya'da falan sayılmadığını biliyorum ama İngiltere'de 7-8 pound a satılıyor yani bizim ülkemizle aynı. Amerika'da bütün kozmetikler bizden daha ucuz, ona ben de sinir oluyorum :(

      Sil
  10. Deniz mineralliden başlayacağım kesinleşti o zaman. Ambalajından mı nedir bu markanın sanki bütün ürünleri çok iyiymiş, işe yarayacakmış gibi geliyor. Öyle bir imajı var ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplamda 4 ürün kullandım 2 sini tekrar alırım ama 2 sini hiç beğenmedim Sevdacım, eğer saç tipin benim gibiyse tavsiye etmiyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...