23 Mart 2015 Pazartesi

Sephora Hot Now 2 Karşınızda!

Dünyaca ünlü güzellik trendlerini yakından takip eden Sephora, güzellik tutkunlarının merakla beklediği ‘Hot Now 2 bugün başlıyor! Güzellik editörlerinin en top cilt ve makyaj ürünlerinden oluşan Sephora Hot Now 2 ürünleri kadınları büyülü bir dünyaya davet ediyor, hazır mısınız?




Benefit – Roller Lash Maskara
İnce, kalın, kısa veya uzun... İşte Benefit’den her türlü kirpik tipi için uygun ve kirpiklere hacim veren maskara. Nasıl mı ? Tasarımı sayesinde kirpiklerinizin her teline ulaşırken şaşırtıcı hacim ve kıvrım sağlar. Kirpiklerde bıraktığı inanılmaz perma etkisine ve kusursuz saten siyahlığına bayılacaksınız!




SEPHORA KÖPÜK MASKE (DETOKS VE OKSİJEN ETKİLİ )
Kozmetik uzmanlığı ve duyusal dokunuşları birleştiren yeni Made In Sephora köpük maskesi cildinizin yeni yardımcısı! Jel doku, hava ile temas ettiği anda cildin tüm yüzeyini kaplayarak köpük haline dönüşerek, beyaz çay ekstresi ve infüzyon formülü sayesinde cildinizin nefes almasına yardımcı olur. Sonuç, tazelenmiş, ışıl ışıl bir cilt! Her hafta uygulayabileceğimiz bu mucize maske ile banyo rutininize eğlence ekleyerek cildinizi hem temizleyin hem de şımartın!

BATİSTE Kuru Şampuan

Hepimiz artık kuru şampuanı ve yarattığı hissi biliyoruz. Bu kez ani durumlarda çantanızın içinde bulundurabileceğiniz mini boyutuyla karşınızda! Saç diplerine sıktıktan ve taradıktan sonra saçlarınız mucizevi şekilde tertemiz. İlk önce macera sever kadınlar tarafından kullanıldıktan sonra kulislerde saçların hacimlerini arttırmak ve saçlara kolayca şekil vermek isteyen saç stilistlerinin vazgeçilmezi oldu. Saçlarınızı yıkamayı atladığınız günler ve spor sonrası duş için vakit bulamadığınız zamanlarda mutlaka sahip olmanız gereken bir kurtarıcı!

Too Faced - Chocolate Bar Far Paleti
Çikolata tutkusu Too Faced Chocolate Bar far paleti ile gözlerinizde! Çikolata ve gerçek kakao tozu ile formüle olan 16 renk göz farı ile nihayet suçluluk duymadan çikolatanın zevkine varabilirsiniz. Gölge aralığı kaş kemiğinizi aydınlatan ışıltılı bejden, harika dumanlı gözler oluşturmanızı sağlayan mat siyaha kadar uzanıyor. Bu küçük karelerdeki renkler ile makyaj hiç bu kadar lezzetli olmamıştı.

 

*Basın bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...