12 Mart 2015 Perşembe

SHISEIDO’DAN ACİL DURUMLAR İÇİN CİLT KURTARICISI : IBUKI MULTI SOLUTION GEL

Kozmetik dünyasının dev markalarından Shiseido,birden fazla cilt problemi için acil durum kurtarıcısı bir
jel krem hazırladı. Shiseido’nun en çok sevilen serilerinden Ibuki’de yer alan Multi Solution Gel, optimal cilt bariyer fonksiyonunu güçlendirerek ciltte görülen sertlik,genişlemiş gözenekler,sebepsiz beliren sivilcelere karşı savaşır.

Shiseido, yoğun stres ve sağlıksız yaşam şartları nedeniyle zayıflayan cilt bariyer fonksiyonunu canlandırıcı bir jel krem hazırladı. Ibuki serisinde yer alan ve ciltteki birden fazla soruna tek çözüm sağlayan Ibuki Multi Solution Gel, içeriğindeki PhytoTarget Complexsayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniliyor ve sağlıklı bir ışıltı
katıyor. Sorunlu bölgelerde makyajın üstünde bile kullanılabilen ürün, cildin bariyer fonksiyonunu hızlıca onarıyor. Sürüldüğü anda cildi rahatlatan ve yumuşatan Ibuki Multi Solution Gel, cildin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcı oluyor. Günlük cilt bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday olan bu ürün direkt temiz ciltte günlük bakım rutininden sonra veya makyaj üstünde kullanılıyor.

Ürün fiyatı ise 139 TL. 
*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...